Gündem Cenazeye giderken öldüler

Cenazeye giderken öldüler

Paylaş
Cenazeye giderken öldüler

Sakarya'nın Taraklı İlçesi ile Bolu'nun Göynük İlçesi arasında meydana gelen kazada kayarak TIR'a çarpan minibüste 4 kişi yaşamını yitirdi

Taraklı-Göynük yolunun 10. kilometresinde Memeceler Köyü sapağında meydana gelen kazada, Taraklı istikametinden Göynük istikametine giden ce sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen 34 VL 5774 plakalı minibüs, Memeceler Köyü sapağında yolda buzlanma olması nedeniyle kayarak karşı yönden gelen Yüksel Tanrıkulu yönetimindeki 14 EV 801 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada çarpmanın şiddetiyle tır minibüsü yaklaşık 20 metre sürükledi. Feci kazada araçta bulunan ve adı öğrenilemeyen 3 kişi olay yerinde ölürken, itfaiye ekipleri tarafından araçta sıkıştığı yeren yaralı olarak kurtarılan 37 yaşındaki Nihat Serin ise kaldırıldığı hastanede öldü.

Kazada ayrıca Mustafa Gündoğdu ve Mustafa Karataş adlı iki kişi de yaralandı. Bu yaralılar da Göynük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölenlerin, Göynük ilçesine bağlı Örencik köyü'nde ölen bir yakınlarının cenazesine katılmak amacıyla yola çıktıkları öğrenildi.

SAKARYA/DHA