Spor Cenk Akyol yuvasında kaldı

Cenk Akyol yuvasında kaldı

Paylaş
Cenk Akyol yuvasında kaldı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen, var olan sözleşme iptal opsiyonunu kullanmayarak, Cenk Akyol ile bir yıl daha devam kararı aldı

Kendi altyapılarından yetişen başarılı oyuncuyu kadrolarında tuttukları için mutlu olduklarını belirten Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, "Cenk ile sözleşmemizi devam ettirdiğimiz için mutluyuz.

Hedefleri, var olduğu her alanda şampiyonluk olan Efes Pilsen’in gelecek sezon başarıya ulaşma çabalarında, Cenk’in takımımıza önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Cenk ise yetiştiği kulüpte kalmanın mutluluğunu yaşarken, "Basketbola, gözlerimi açtığım kulüpte devam ediyorum. Bundan dolayı çok mutluyum. Şimdi tek hedefim yeni sezonda hem Türkiye’de hem de Avrupa’da zirveye çıkabilmek için takımıma elimden gelen katkıyı sağlamak" ifadelerini kullandı.

CENK AKYOL'UN İSTATİSTİKLERİ

Geçen sezon Avrupa Ligi’nde 4 karşılaşmada forma giyen Cenk, Beko Basketbol Ligi’nde ise 26 karşılaşmada oynadı. 26 karşılaşmada 13.10 dakika ortalama süre alan Akyol, 6.2 sayı, 2.2 ribaunt, 0.7 asist istatistikleri ile mücadele etti.

Haberin Devamı