Gündem Cennet koya milyoner köyü

Cennet koya milyoner köyü

Paylaş
Cennet koya milyoner köyü

Bodrum'un cennet koylarından Kissebükü'ne yapılması planlanan lüks otel tartışma yarattı. Milyonerler için yapılacak otelin, koyu beton yığınına çevirmesini engellemek için sivil toplum örgütleri harekete geçiyor

Taraflar dinledi

Haberin Devamı

Bodrum’da bulunan ve mavi yolculuk teknelerinin uğrak yerlerinden biri olan Kissebükü Koyu’na yapılması planlanan lüks otel, tartışmalara neden oldu. Muğla İl Genel Meclisi’nin imar, çevre ve turizm komisyon üyeleri, Kissebükü Koyu’na giderek, inşaat projesinin onayı öncesinde incelemelerde bulundu. Komisyon üyeleri karar öncesi, yatırımcı firma ve koya otel yapılmasına karşı çıkan çevrecilerle görüştükten sonra bölgeden ayrıldı.

‘Bodrum kazanacak’

Yatırımcı Ahmet Çolakoğlu, 1,5 milyon dolar vererek hazırlattığı projeyle 130 dönüm arazi üzerine 450 yataklı süper lüks ‘Milyonerler Kulübü’ turistik tesisi inşaa etmeyi planlıyor. Ahmet Çolakoğlu “Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği mülkiyet hakkını sonuna kadar kullanacağım. Yapacağımız tesis 450 yataklı. Sadece üst gelir grubunu hedefliyoruz. Dünyadaki 1500 dolar milyarderini buraya getireceğiz. Hem biz hem de Bodrum kazanacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yaşar ANTER/DHA