Gündem Cep tacizcileri yakalandı

Cep tacizcileri yakalandı

Paylaş
Cep tacizcileri yakalandı

Gaziosmanpaşa'da müdür olarak çalıştığı matbaada, işçi iki kadına maaşlarını ödemek için yemeğe çıkmayı teklif eden, reddedilince iki arkadaşına cinsel içerikli konuşma yaptırtdığı iddiasıyla Murat A. gözaltına alındı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne başvuran Y.G.(29) ve M.F.(27) daha önce çalıştıkları matbaada müdür olarak çalışan bir kişi tarafından cep telefonundan taciz edildiklerini söyleyerek şikayetçi oldu.

Kadınlar "Orada çalışırken müdür bize maaşlarımızı ödememiz karşılığında yemeğe çıkmayı teklif ediyordu. Paramızı almadan oradan ayrıldık. Ancak daha sonra cep telefonumuzdan aranmaya başladık. Uzun süre cinsel tacizde bulundular" dediler.

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada matbaa müdürü Murat A. ile kadınların cep telefonlarını cinsel tacizde bulunmaları için verdiği iki arkadaşı Murat Ş. ve Bayram Ç. gözaltına alındı.

Zanlıların telefonlarından kadınlara attıkları cinsel içerikli mesajlar bulundu. Polis soruşturmasında zanlıların E.Ö.(45) ile M.E.(24) adlı iki kadına daha cinsel içerikli taciz mesajları attıkları öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen 4 kadın, kendilerini cinsel içerikli mesaj atan kişilerden şikayetçi oldular. Zanlılar işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye gönderildi.

İSTANBUL/DHA