Sabanur Kıraç Cep telefonunuzu kullanarak seks hayatınızı iyileştirmenin 6 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Cep telefonunuzu kullanarak seks hayatınızı iyileştirmenin 6 yolu

Haberin Devamı

Aynı kişiyle uzun süre birlikte olmak bazen seks hayatınızı monoton bir hale sokabilir. Ya da kim bilir belki de kalbinizi kaptırdığınız kişi en başından beri sizi yatak odasında yeterince heyecanlandıramıyordur. Sakın üzülmeyin. Yalnız da değilsiniz, çözümsüz de... Eğer sevgilinizle aranızdaki heyecanı arttırmak istiyorsanız her zaman teknolojiden faydalanmayı deneyebilirsiniz. Üstelik bunun için yeni veya pahalı bir cihaza da ihtiyacınız yok. İşte cep telefonunuzla seks hayatınıza renk katmanın yolları...

1- Seksi mesajlar Sevgilinizle mesajlaşırken ortamı biraz ısıtmaktan çekinmeyin. Tabi bunu yaparken zamanın ve mekanın doğru olduğundan da emin olun. Mesajlaşmaya başlar başlamaz konuya dalmayın. Tıpkı kusursuz bir sevişmede olması gerektiği gibi seks mesajlarında da ön sevişmeye fırsat verin. Ufak ve seksi cümlelerle başlayarak heyecanın dozunu git gide arttırmayı deneyin. Önemli Uyarı: Eğer kullandığınız telefon bir şirket telefonuysa bu maddeye dikkat etmeniz gerekebilir. Yazdığınız mesajların bir insan kaynakları personeli tarafından okunmasını istemezsiniz!

2- Seksi fotoğraflar Sevgilinize beklemediği ama uygun olduğu anlarda seksi fotoğraflar göndermeyi denemelisiniz. Bu fotoğraflar onun eve gelmesini de kalp atışlarını da hızlandırabilir! Bu da gecenizin gündüzünüzden daha heyecanlı geçmesini sağlayacaktır. Önemli Uyarı: Eğer kullandığınız telefon bir şirket telefonuysa bu maddeye dikkat etmeniz gerekebilir. Üstelik ilişkiniz ne kadar ciddi olursa olsun göndereceğiniz fotoğrafların daha sonra size karşı kullanılma veya başkalarına gösterilme ihtimalini de asla unutmayın. Bu gibi bir durumdan sakınmak için yapabileceğiniz en iyi şey sevgilinize seksi ama zararsız fotoğraflar göndermektir. Yani ona illa göğüslerinizin ya da cinsel organınızın fotoğrafını göndermek zorunda değilsiniz. Edepli bir dekolte, seksi bir bacak ve benzeri gizemli fotoğraflar da iş görecektir.

3- Kama Sutra aplikasyonları İnternet yüzlerce ilginç seks aplikasyonu ile kaynıyor. Bu aplikasyonları telefonunuza indirmeniz ve onları incelemeniz sizi sapık yapmaz. O yüzden boşuna kasmayın ve hemen bir göz atın. İşe 20 milyondan fazla indirilen Kama Sutra aplikasyonuyla başlayabilirsiniz. Hem size yeni ufuklar açar hem de heyecanınızı canlı tutar. Üstelik bu aplikasyonda beğendiğiniz ve denemek istediğiniz pozisyonları daha sonra partnerinizle paylaşabilir ve gecelerinizi daha ateşli bir hale getirebilirsiniz! Önemli Uyarı: Eğer kullandığınız telefon bir şirket telefonuysa bu maddeye dikkat etmeniz gerekebilir. Mümkünse bu tür aplikasyonları kendi özel telefonunuzda kullanın. Ve eğer telefonunuzu bir şifreyle korumuyorsanız ve bu uygulamaları başkalarının görmesinden çekiniyorsanız onlar için özel bir klasör oluşturmayı denemenizi tavsiye edebilirim.

4- Anıları canlandıracak içerikler Sevgilinize gün içinde özel bir mesaj veya e-mail gönderin. Bu mesajda sadece ikinizin anlayabileceği basit bir içerik olsun. Örneğin daha önce seviştiğiniz ilginç bir yere gönderme yapın. Ya da hakkında konuştuğunuz bir fanteziyi hatırlatacak bir kelime. Mesajı görür görmez hayal gücünü canlandıracak ve yüzünü kızartacak herhangi bir şey...

5- Her gün yeni bir yer Sevgilinize her gün onunla sevişmeyi hayal ettiğiniz yeni bir mekanı mesaj atın. Ve mümkünse onunla buluştuğunuzda o yeri bir hayırlayın! Sizden gelen mesajları açana kadar bile bir heyecan yaşamasını sağlayabilirsiniz. Örneğin gün içinde “Mutfak masası” yazan bir mesaj onu gülümsetecektir. Üstelik bu tip mesajlar başkasının okumasına karşı da güvenlidir.

6- Her gün yeni bir pozisyon Sevgilinize her gün onunla sevişmeyi hayal ettiğiniz yeni bir pozisyonu da mesaj atabilirsiniz. İlişkinizin hararetine ve kullandığınız telefonların gizliliğine göre bunu görsel ya da yazılı olarak hayata geçirin. İster bir fotoğrafla isterseniz de tasvir yoluyla ona akşam olması için dua ettirmeyi başarabilirsiniz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder