Sağlık Cerebral Palsy’li çocuklar için 15 günde 180 milyon adım atıldı

Cerebral Palsy’li çocuklar için 15 günde 180 milyon adım atıldı

Paylaş
Cerebral Palsy’li çocuklar için 15 günde 180 milyon adım atıldı

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın ülke temsilcisi olduğu ve Cerebral Palsy’li çocuklar için düzenlediği “Steptember” sosyal sorumluluk projesinin gönüllüleri, farkındalık yaratmak için yaklaşık 180 milyon adım attı.

Avustralya öncülüğünde 2011 yılında başlatılan ve 9 ülkede eş zamanlı gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi olan Steptember’a destek veren katılımcılar, 4 Eylül’den itibaren adımlarını Cerebral Palsy’li çocuklar için atmaya başladı. 650 takımdan oluşan, 2 bin 157 gönüllü, Cerebral Palsy’li çocuklar için yaklaşık 180 milyon adım atarak kampanyaya destek oldu. Projenin Türkiye gönüllülerinin sosyal çevrelerinden topladığı bağışlar ise 430 bin TL’yi geçti.

Steptember kapsamında toplanan bağışlar Cerebral Palsy’li çocukların özel eğitim, tedavi ve rehabilitasyonlarında kullanılacak. Steptember projesi 1 Ekim günü sonlanacak; ancak bağış toplama kampanyası Ekim ayı boyunca devam edecek.

GRUPANYA'DAN DESTEK

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın Türkiye temsilcisi olduğu 'Steptember' sosyal sorumluluk projesine Grupanya’dan da destek geldi. 9 – 10 Eylül tarihlerinde en çok bağış toplayan takıma çift kişilik kahvaltı hediye edildi. Grupanya sponsorluğunda, Steptember sürprizleri Eylül sonuna kadar devam edecek.

www.steptember.org.tr
www.tscv.org.tr

Haberin Devamı