Gündem Cesedi parkta bulunmuştu: Anne ve üvey baba tutuklandı

Cesedi parkta bulunmuştu: Anne ve üvey baba tutuklandı

Paylaş
Cesedi parkta bulunmuştu: Anne ve üvey baba tutuklandı

Gaziantep’te buz kalıpları arasında parka bırakılan bebek cesedi ile ilgili gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan anne ve üvey baba tutuklandı

Şahinbey ilçesi Kemal Köker Caddesi üzerinde bulunan 100. Yıl Parkı içerisinde bir valiz içerisinde buz kalıpları arasında kız bebek cesedi bulunmuş, olayla ilgili yapılan araştırma sonucu bebeğin annesi I. El Baho ve birlikte yaşadığı belirtilen Ziyad El Abdullah ile kendilerine yardım ettikleri ileri sürülen bir şahıs gözaltına alınmıştı.

AĞLADIĞI İÇİN DÖVMÜŞ


Şüphellier, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İhlas El Baho’nun sorgusunda, geçen yıl ayrıldığı ismi öğrenilemeyen kocasından hamile kaldıktan sonra ayrılıp, 10 ay önce Ziyad El Abdullah ile birlikte yaşamaya başladığını söylediği belirtildi. İhlas El Baho, ayrıldığı kocasından olan bebeğin, sürekli ağladığı için şu an birlikte olduğu Ziyad El Abdullah tarafından dövüldüğünü ifade etti.


BEBEĞİ DÖVDÜĞÜ ANLAR KAMERADA


Abdullah’ın 7 Aralık’ta, oturdukları Binevler Mahallesi’nde sokakta yürürken kucağında taşıdığı kız bebeği dövüp, duvara vurduğu güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. El Abdullah’ın bebeği döverken,ÿannesi İhlas El Baho’nun da arkadan yürüdüğü görüldü.ÿBebeğin, görüntülerin kaydedildiği 7 Aralık’ta ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER


3 zanlı, bugün Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. I. El Baho ve Ziyad El Abdullah çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahıs serbest kaldı.

(İHA)


Gaziantep’te ölü bulunan bebeğin dayak yeme görüntüleri ortaya çıktı