Gündem Cesedini 4 ayrı yere taşımış!

Cesedini 4 ayrı yere taşımış!

Paylaş
Cesedini 4 ayrı yere taşımış!

Aygün öğretmenin öldürülmesiyle ilgili soruşturma acı bir gerçeği daha ortaya çıkardı

Malatya'da kaybolmasından 15 gün sonra cesedi kayısı bahçesinde gömülü bulunan 24 yaşındaki Aygün Kıranşan'ı öldüren temizlik işçisi 42 yaşındaki Ramazan İnkaya ifadesinde cesedi 4 gün içerisinde 4 ayrı yere çuvalla taşıdığını söyledi.

Haberin Devamı

Emniyet Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, üniversiteyi bitirip Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan Aygün Kıranşan'ın özel bir dershanede çalışmaya başladığını otobüs beklediği sırada İnkaya tarafından zorla alınarak boş bir araziye götürüldüğünü anlattı. Pehlivan, Kıranşan'ın kredi kartlarının gasp edilmesinden sonra onu boğularak öldürdüğünü söyledi. Pehlivan, yapılan soruşturmada Aygün Kıranşan'ın öldürülmeden önce 4 saat eziyet gördüğünü de açıkladı.

Asayış Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, Aygün Öğretmenin kaybolmasından sonra kredi kartından 3 kez para çekildiğinin tespit edilmesi üzerine bankanın güvenlik kamera kayıtlarını incelediklerini bildirirken “Kamera kayıtlarını inceledik, parayı çekenin temizlik görevlisi olduğunu görünce şahsın kimliğini tespit ettik ve gözaltına aldık” dedi. Asayiş Müdürü Pehlivan şunları anlattı:

Haberin Devamı

“Zanlı, Çarmuzu Mahallesi'ndeki evine gelirken otobüs durağındaki Öğretmen Aygün Kıranşan’ı görüp nereye gideceğini sormuş. Daha onra ıssız olan otobüs durağında öğretmenin ağzını kapatarak arkada bulunan boş araziye götürmüş. Orada üstünde bulunan 80 lirayı aldıktan sonra ellerini iple bağlamış. Zanlı, 4 saat boyunca eziyet ettiği Aygün Öğretmeni boğarak öldürmüş. Cesedi 4 gün boyunca değişik bahçelerde çuval içinde saklayan katil zanlısı en son el arabası bularak cesedi uzak alana götürüp kayısı bahçesine gömmüş.”

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, Aygün Kıranşan'ın arkadaşını ziyarete gittiği sırada öldürüldüğünü anlatırken, “Olay vahim. Özellikla kedınların ıssız bölgelere tek başına gitmemeleri gerekir. Kimse paniğe kapılmasın. Olay, insanlık dışı bir olay. Umuyoruzki Malatya’da benzer olaylar yaşanmaz” dedi.

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)