Gündem Cesetle 10 gün yaşadı

Cesetle 10 gün yaşadı

Paylaş
Cesetle 10 gün yaşadı

Dayısının oğlunu vurdu, cesetini villanın tuvaletinde 10 gün sakladı. Vicdan azabına dayanamayıp polise teslim oldu

Adapazarı’nın Esentepe semtinde Sapanca Gölü kenarında bulunan villada bekçilik yapan Mustafa Azaklı (27), kendisini ziyarete gelen dayısının oğlu 23 yaşındaki Serdar Kara’yı av tüfeğiyle kazayla öldürdükten sonra cesedini 10 gün villadaki tuvalette sakladı. Pişman olan Mustafa Azaklı jandarmaya teslim oldu.

Haberin Devamı

İzmit’in Ali Kaptan Mahallesinde oturan Serdar Kara 10 gün önce evden çıktı ve bir daha dönmedi. Kara’nın annesi Aysel ve babası Seyfi Kara çocuklarını günlerce bulamayınca polise ihbarda bulundu. Yetkililer Serdar Kara'yı bulabilmek için araştırma yaparken, dün akşam Esentepe mevkiinde bir villada bekçi olarak çalışan Mustafa Azaklı jandarmaya gidererek dayısının oğlu Serdar Kara’yı bahçede sohbet ederken av tüfeğiyle kazayla vurduğunu ve cesedi evin tuvaletinde sakladığını söyledi. Bunun üzerine villaya gelen jandarma ekipleri, gencin villa bahçesinde bulunan tuvalette çürümeye yüz tutmuş cesedi ile karşılaştı.

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve Jandarmaya ifade veren Mustafa Azaklı dayısının oğlu olan Serdar’ın yanına ziyarete geldiğini belirterek, “Villadaki tüfeği gösterirken, tüfek birden ateş aldı. Korkup cesedini tuvalete sakladım. Ancak daha fazla vicdan azabına dayanamayınca teslim oldum” dedi. Ceset olay yerinde yapılan incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Azaklı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı