Gündem Cesetli sahilde romantik yürüyüş

Cesetli sahilde romantik yürüyüş

Paylaş
Cesetli sahilde romantik yürüyüş

Manavgat'ta sahile kadın cesedi vurdu ama yüzenler de, yürüyüş yapanlar da istifini bozmadı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sorgun Halk Plajı’nda 45- 50 yaşlarında bir kadın cesedi sahile vurdu. Sahilde yüzmeye gelen çocukların fark ettiği cesedin boynunda çamaşır ipi ile bağlanmış parke taşı bulunurken, kadının yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

CESET 3-4 GÜNLÜK

Haberin Devamı

Bugün saat 10.00 sıralarında Manavgat'ın Sorgun Mahallesi'nde bulunan Sorgun Halk Plajı’nda sahile bir kadın cesedi vurdu. Plaja yüzmeye gelen çocukların iskele altında bir ceset olduğunu fark etmesi ve sahilde su sporları ile uğraşan bir kişiye bildirmeleri sonucunda jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerince güvenlik önlemi alınırken, Cumhuriyet Savcısı'nın gelmesiyle birlikte yapılan incelemede ise cesedin 3- 4 günlük olabileceği ve kadının yabancı uyruklu olduğu belirtildi.

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Üzerinde siyah gömlek, altında çizgili tişört ve gri renkte bir şort bulunan kadının boynunda iple bağlanan parke taşı bulundu. Parke taşının yanında da bir poşet içerisinde terlik ve kıyafet bulunduğu kaydedildi. Jandarma ekipleri kadının kimliğini saptamak için çevrede bulunan otellerle irtibata geçerken, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

Plaja gelennler ise denize girerek yüzmeye devam etti.

Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), (DHA)