Ekonomi Çeşme'den konut alan Sakız Adası'nı görecek

Çeşme'den konut alan Sakız Adası'nı görecek

Paylaş
Çeşme'den konut alan Sakız Adası'nı görecek

Son 3 ayda Ankara ve İzmir’de 2 proje satışa çıkaran Nuhoğlu İnşaat, bu kez Gülsa İnşaat ile Çeşme’de 74 konutluk ‘Marinera Çeşme’yi satışa çıkardı.

Ayasaranda Koyun’da Sakız Adası manzaralı evler, 4 mevsim kullanılabilecek. Geniş balkon ve teraslara sahip evler, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde. Büyüklükleri 60 ile 150 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 800 bin liradan başlıyor. İnşaat 2019’da tamamlanacak.

ALAÇATI’YA HAVALİMANI GELİYOR

Nuhoğlu İnşaat Başkanı Ali Nuhoğlu, “Marinera Çeşme, İzmir’den sonraki ikinci projemiz. Çeşme’nin kendine özgü avantajları var. Korunmuş ve bakir bir bölge. Çok fazla talep görüyor. Otoban ve havayolu yatırımlarıyla ulaşım da kolaylaşıyor. Projemiz çok kaliteli ve neredeyse maliyet fiyatlarından satışa çıkarıyoruz. Alaçatı için havalimanı projesi var. Bu da bölgenin değerini artıracaktır” dedi.

TERAS KEYFİ SUNUYOR

‘Marinera Çeşme’nin ortak kullanım alanlarında ve açık bahçelerinde kesintisiz deniz manzarası var. Açık bölümler teraslardan oluşuyor. Batı Terası’nda; deniz ve Sakız Adası manzaralı açık havuz,
kafe-bar var. Bu bölümde barbekü gibi açık alan organizasyonları yapılabilecek. Güney Terası’nda ise meydan var. Burada çocukların da oynayabileceği geometrik havuz ve yemek servisi yapan alan bulunuyor. Kuzey Teras’ta da bisiklet sürülebilecek yeşil alan ve çocuk parkı var. Doğu Terası’na gelince; vadi manzaralı SPA merkezi ve kapalı havuz yer alıyor.

Haberin Devamı