Ekonomi Çeşme'de kalana bedava New York

Çeşme'de kalana bedava New York

Paylaş
Çeşme'de kalana bedava New York

Sheraton Çeşme oteli, bu yaz 2200 lira verip 8 gece konaklayan misafirlerine 4 günlük New York tatili hediye ediyor

OTEL VE BİLET PARASIZ

Haberin Devamı

Sheraton Çeşme, erken rezervasyon yaptıran misafirlerini Amerika’nın New York kentine gönderecek. Sheraton Çeşme Hotel Başkan Yardımcısı İskender Dilek, bu yaz tatili için 1 Mart-30 Nisan arasında erken rezervasyon yaptırıp 1 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında 8 gece Sheraton Çeşme’de konaklayan tüm misafirlerini, New York’a göndereceklerini söyledi.

Avusturya Havayolları işbirliği ile yapılan kampanya kapsamında uçak bileti ile The Marmara Manhattan Oteli’nde konaklama bedava olacak.

İLK DURAK AVUSTURYA

Sheraton Çeşme misafirleri önce Avusturya’nın başkenti Viyana’da Le Meridien Vienna’da 1 gece 2 gün konaklayacak, ardından New York’ta The Marmara Manhattan’da 3 gece 4 günlük tatiline devam edecek.

Haberin Devamı

Kampanyanın tanıtımı için New York’ta düzenlenen toplantıda konuşan İskender Dilek, “Kampanyaya Viyana ile New York Turizm ofisleri de destek veriyor. Avusturya Turizm ofisi Viyana’da müze ve ulaşımda kullanılacak otobüs kartını bedava verecek. New York turizm ofisi de indirim yapacak” dedi.

8 GECE BÖLÜNEBİLECEK

Sheraton Çeşme’de 8 gece konaklamanın 2200 lira olduğunu kaydeden Dilek, erken rezervasyon süresini 30 Mayıs’a kadar uzattıklarını vurguladı. Dilek, “Kampanyalar düşük sezonda yapılır biz yüksek sezonda yapıyoruz. 8 geceyi bir anda kullanamayanlara tatillerini ikiye bölme olanağı sunuyoruz. Tatil günleri tam olarak belirlenemiyorsa sadece hangi ay gideceklerini belirtebiliyorlar. Yurtdışında tatil 1 Kasım 2010-3 Mayıs 2011 arasında kullanılabilecek” diye konuştu.

AMAÇ MARKA DEĞERİNİ ARTTIRMAK

Türkiye’deki marka bilinirliğini artırmak için kampanyaya dahil olduklarını belirten Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir, “Bu tür projelere dahil olmak marka değerimiz için anlamlı” dedi.

The Marmara Manhattan’ın Genel Müdürü Nur Ercan Mağden de “Sheraton güzel bir talep yaratmaya çalışırken biz de otelimizi Türk pazarında daha iyi tanıtalım istedik” diye konuştu.

750 KİŞİYE AMERİKAN RÜYASI YAŞATACAK

Fiyatı indirmenin her zaman otele zarar verdiğini ifade eden İskender Dilek şöyle konuştu: “Fiyatları indirmek yerine standartları bozmadan başka birşey vermek misafirleri daha mutlu ediyor. 2007’den beri otelimizde konaklayanlara Avrupa turları hediye ediyoruz. Geçen yıl bu kampanyalardan 3 bin 500 kişi yararlandı. Sırada Bangkok ve Phuket var. New York’a 750 kişi göndermeyi hedefliyoruz.”

Haberin Devamı