Ekonomi Çevre dostu araçlara büyük ilgi

Çevre dostu araçlara büyük ilgi

Paylaş
Çevre dostu araçlara büyük ilgi

Moskova'daki Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, otomobil üreticileri bu yıl, benzin tasarrufu sağlayan ve çevre dostu olan "Hybrid" araçlara ağırlık verdi

"Crocus City"’de bu yıl 3. düzenlenen fuarda, Toyota, Peugeot, Nissan, Mercedes ve BMW’nin Hybrid modelleri ayrıntılı bir şekilde sergilenirken, Mercedes firması hybrid otomobilinin motorunu ziyaretçilere ayrıca sergiledi.

BMW’nin "Active Hybrid X6", Mercedes’in "S Class" ve Wolkswagen’in de "Toureg Hybrid" modelleri tüm ayrıntılarıyla ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

EN BÜYÜK İLGİ AUDI R8'E

Ziyaretçiler, fuarın ilk gününde en fazla ilgiyi Audi’nin çift kapılı spor modeli olan "R8 5.2 Quatro", BMW’nin konsept otomobili olan ve uzay araçlarını andıran "Vision" ve Mercedes’in yukarı doğru açılan çift kapılı spor modeli "SL AMG" tipi otomobiline ilgi gösterdi.

Rus şirketi Lada’nın "Kalina" adlı binek otomobiliyle katıldığı fuarda, Rus UAZ şirketi de "Patriot Sport" modeli cipleriyle otoseverlerin karşısına çıktı.

Mazda firması çift kapılı spor otomobillere ağırlık verirken, Brabus, Mybach ve Bentley firmaları da zengin müşterilerin ilgisini yeni modelleriyle çekmeye çalışıyor.

Bu arada, bazı firmalar fuara yeni model motosikletleriyle katılırken, ziyaretçiler en fazla ilgiyi BMW’nin yeni modellerine gösterdi. 12 ülkeden 80 motorlu taşıt ve yedek parça üreticisi firmanın yer aldığı fuarda, 8 dünya ve 7 Avrupa lansmanı yapılacak, 20 konsept araç tanıtılıyor.

Organizatörlerin 1,6 milyon ziyaretçi beklediği ve 5 Eylül’e kadar açık kalacak Moskova Otomobil Fuarı, Cenevre, Paris, Londra, Detroit ve Frankfurt otomobil fuarlarıyla birlikte "A" sınıfı fuar kabul ediliyor.

Haberin Devamı