Spor Ceyhun Eriş yıldızlaştı

Ceyhun Eriş yıldızlaştı

Paylaş
Ceyhun Eriş yıldızlaştı

Ceyhun Eriş yıldızlaştı

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor’u Galatasaray karşısında 2-1’lik galibiyete taşıyan isimlerin başında gelen Ceyhun Eriş, sergilediği futbolla taraftarlardan alkış aldı.

Haberin Devamı

Futbol yaşamında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor’un yanı sıra toplamda 16 takımın formasını giyen ve son olarak geçen sezon İsveç İkinci Lig takımlarından Assyriska FF’de kısa süre forma giydikten sonra bu sezon Sivasspor’a transfer olan Ceyhun Eriş, ilk lig maçında yeni takımının yıldızı oldu.

Eski takımı Galatasaray’a karşı müthiş bir performans sergileyen tecrübeli oyuncu Ceyhun, futboluyla alkış aldı. Sivasspor’un Galatasaray karşısındaki 2 golünün de asistini yapan 33 yaşındaki Ceyhun, daha ligin ilk maçında Sivassporlu taraftarların gönlünde taht kurdu.

Sivasspor’un, sezon açılışında Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında da çok iyi bir performans sergileyen ve frikikten güzel bir gole imza atan Ceyhun, şu ana dek ortaya koyduğu futbolla teknik heyet ve yönetimin takdirini kazandı.

Haberin Devamı

Top tekniği yüksek olan, adam eksiltebilen, akıl dolu paslar verebilen, rakip kaleye dikine gidebilen bir oyuncu olan ve takımın lideri konumundaki tecrübeli oyuncu Ceyhun, Galatasaray karşısında sergilediği performansla Sivasspor’a ofansif anlamda önemli katkılar sağlayacağının sinyallerini verdi.

Daha önce forma giydiği takımlarda istikrarlı bir performans sergileyemeyen Ceyhun’un Sivasspor’da sezon boyu göstereceği performans merak ediliyor.