Türkiye (Son Dakika) Ceylin'in adı son kez oyun oynadığı parka verilecek

Ceylin'in adı son kez oyun oynadığı parka verilecek

Paylaş
Ceylin'in adı son kez oyun oynadığı parka verilecek

İzmir Ödemiş ilçesinde evlerinin önündeki parkta oynarken ortadan kaybolan ve daha sonra komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in adı, Ödemiş Belediye Meclisi’nde alınan kararla, kaybolduğu parka verilecek

Ödemiş Belediye Meclisi’nin temmuz ayı olağan toplantısında 10 yaşında komşusu tarafından katledilen Ceylin Atik’in adının Zafer Mahallesi 1312 Sokak’taki parka verilmesi kararı alındı.

Haziran ayında kaybolan ve günler süren aramadan sonra cansız bedeni komşularının evinde bulunan Ceylin Atik’in adı, evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı’nda yaşatılacak.

TEKLİF KABUL EDİLDİ


Ceylin’in ailesinin talebi üzerine bu kararı aldıklarını söyleyen AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçelerinde bugüne dek görülmemiş bir olayın kurbanı olan Ceylin’den gelen acı haberin tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu hatırlattı. Daha sonra AK Parti, CHP ve MHP meclis gruplarının oybirliğiyle Ceylin Atik’in adının evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı’na verilmesi teklifi kabul edildi.

OLAY


10 Haziran’da, evinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolmasının ardından ailesinin kayıp müracaatı yaptığı 10 yaşındaki Ceylin Atik, 12 Haziran’da karşı komşularının evinde öldürülmüş halde bulunmuştu. Olaydan sonra başlatılan soruşturma kapsamında evin sahibi Serkan Türkmen ve ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği bildirilen karısı Şükriye Türkmen ile kadının üvey annesi R.Ö. gözaltına alınmıştı. Zanlılar, 14 Haziran gecesi sevk edildikleri Ödemiş Adliyesi’nde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.


İzmir'de kaçırılan Ceylin'in katil zanlısı, komşusu çıktı


Ceylin Atik'in ölümünde şoke eden detaylar ortaya çıktı!


Ceylin cinayetinde korkunç şüphe! Çocukların mezarları açılacak


Ceylin'in katil zanlısı cezaevinde intihara kalkıştı!

Haberin Devamı