Türkiye (Son Dakika) Ceza alan Milli Eğitim Müdürü'ne moral gecesi

Ceza alan Milli Eğitim Müdürü'ne moral gecesi

Paylaş
Ceza alan Milli Eğitim Müdürü'ne moral gecesi

Eşi, çocukları ve çalışma arkadaşları, Şeref Çalışır'ı öğretmenler gününde yalnız bırakmadı

Cinsel istismar suçlamasıyla sekiz yıl ceza alan Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır için sevenleri ve meslektaşları tarafından moral gecesi düzenlendi. Öğretmenler Gününde düzenlenen gecede eşi ile birlikte pasta kesen Çalışır, "Arkamda dimdik duruşu nedeniyle eşime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

EMEKLİLİĞİNİ İSTEDİ

İki kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle 8 yıl, 1 ay 15 gün hapis cezası alan ve kefaletle serbest bırakılan Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır'ı sevenleri, Öğretmenler Günü'nde yalnız bırakmadı. Eşi ve çocukları tarafından babalarına destek olmak için sürpriz olarak organize edilen moral gecesine yüzü aşkın davetli katıldı. Davette; mesai arkadaşları, akrabaları ve dostları Şeref Çalışır'ın iftiraya maruz kaldığını söyledi.

Eşi ile birlikte pasta kesen Şeref Çalışır, şöyle konuştu: "İnsanların asıl imtihanı zor zamanındadır. Dün akşam avukatımla konuştum 'nasılsınız' dedi. 'Ben daha iyiyim. Hoca hanım daha çok etkilendi' dedim. Hadiseler onu benden daha çok etkiledi. Ama arkamda duruşu dimdik, kapı gibi. Kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi asaletini gösterdi, 3 evladımız var Allah herkesin evladını bağışlasın. Bu memlekete çok evlat yetiştirdik. Hukuka olan güveninin tam olduğunu belirten Şeref Çalışır, ''Süreç sonunda aklanacağıma inanıyorum'' dedi.

Şeref Çalışır'ın Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde bizzat kendi fikri olan öksüz ve yetim çocuklara yönelik sanat eğitimi odaklı "Gözbebeklerimiz" projesini gerçekleştiren öğretmenler ve bu projeden faydalanan çocuklar da geceye katıldı.

Müdürlerinin uğradığı çirkin iftiraya duydukları ilk günden beri bir an olsun inanmadıklarını belirten öğretmenler, yetiştirme yurdundaki çocukları böylesine önemseyen bir kişinin yine yetiştirme yurdundan gelen bir memur tarafından suçlanmasına üzüldüklerini söyledi.

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, şikayetçilerden birinin aldığı ceza sonrası tehditkar konuşmalarına tanık olduklarını bildirdi.

Haberin Devamı