Gündem Cezaevi firarisi bataklıkta yakalandı

Cezaevi firarisi bataklıkta yakalandı

Paylaş
Cezaevi firarisi bataklıkta yakalandı

Cezaevi firarisi bataklıkta yakalandı

Edirne Kapalı Cezaevinden dün gece firar eden 3 hükümlüden ikincisi de yakalandı. Jandarmadan kaçarken atladığı köprünün altındaki bataklığa saplanan ve yaralanan hükümlü hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Edirne Kapalı Cezaevinde aynı koğuşta kalan adam öldürme suçundan hükümlü Malatyalı Hüseyin Efe, hırsızlık suçundan hükümlü Bayburtlu Burhan Bozbey ile Tokatlı Metin Cantürk (38), Ramazan Bayramı’nda askerlerin nöbet değişim saatlerini ve nöbet yerlerini takip etmiş, uygun zamanı kollayan üç hükümlü, dün gece kaldıkları koğuşun demir parmaklarını aralayarak 2. kattan bahçeye, daha sonra da 3 metre boyundaki dikenli tel örgülerle çevrili duvardan atlayarak kaçmıştı.

Firarilerden Burhan Bozbey’in (26) Havsa’da yakalanmasının ardından diğer kaçak mahkumlardan Metin Cantürk de jandarma ekipleri tarafından Havsa çıkışında takibe alındı.

Takip edildiğini fark eden Cantürk, yakalanmamak için köprü üzerinden dere yatağına atladı. Dere yatağının bataklık olması nedeniyle çamura saplanan Cantürk, daha sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Atlamanın etkisiyle yaralanan Cantürk, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.
Firar eden mahkumlardan Hüseyin Efe’nin yakalaması için çalışmalar devam ediyor.

Cezaevinden film gibi kaçış