Türkiye (Son Dakika) Cezaevinden çıktı, misafir olduğu ablasını öldürdü

Cezaevinden çıktı, misafir olduğu ablasını öldürdü

Paylaş
Cezaevinden çıktı, misafir olduğu ablasını öldürdü

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde üç günlüğüne izin alarak cezaevinden çıkan M.A., üç yıl önce eşinden ayrılıp başka bir kişiyle birlikte yaşamaya başlayan ablası 33 yaşındaki Zehra Demir'i bıçakla öldürdü. Polise teslim olan M.A., gözaltına alındı

Antalya’da şiddet gördüğü eşinden kaçarak İzmir’in Torbalı ilçesine yerleşen kadın, cezaevinden izinli çıkan erkek kardeşi tarafından, "bir erkekle nikahsız yaşadığı" gerekçesiyle öldürüldü.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 2 yıl önce Antalya’dan taşınarak İzmir’in Torbalı ilçesi Ertuğrul Mahallesi’ne yerleşen Zehra D. (33), burada Ferhat K. ile bir süredir birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, Torbalı’daki eve gelen M.A., 3 çocuğu bulunan kız kardeşi Zehra D. ve Ferhat K. ile görüştü.

ABLASININ BİRLİKTE YAŞADIĞI FERHAT K.'YI MARKETE GÖNDERDİ

Ferhat K’yı markete gönderen M.A, mutfaktan eline geçirdiği bıçakla kız kardeşini öldürdü. Olayın ardından polise teslim olan M.A, cezaevinden izinli olarak çıktığını, "başka bir erkekle nikahsız yaşadığı" gerekçesiyle kız kardeşini öldürdüğünü anlattı. Olay yerinde savcılık incelemesinin ardından Zehra D’nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

AA