Rauf Tamer Cezalı gibi
HABERİ PAYLAŞ

Cezalı gibi

Dün baktım da... Birbirinden nefret eden ya da selamı sabahı kesmiş insanların - mecburen- saatlerce yan yana oturmaları, ne büyük ızdıraptır yarabbi. Hadi, Davutoğlu henüz o nefret bataklığına saplanmış değil diyelim ama öbürleri ve de Kılıçdaroğlu, cezaya çarptırılmış çocuklar gibiydiler.

[[HAFTAYA]]

Kulüp Başkanları da öyle değil midir? Birbirlerine küs olanlar, karşılıklı nefret duyanlar, maçta yan yana oturmak zorundalar. Sanki anayasa emriymiş gibi... bu ızdıraba tam 90 dakika katlanıyorlar. Efendim, centilmenlik gereği diyecekseniz, hiç demeyin. Centilmenlik, 90 dakikayla sınırlı bir kavram değildir. Bilakis... 90 dakikadan sonra başlar.

Haberin Devamı

Dün baktım... Siyasetçilerin sabrına vallahi hayran oldum. Nasıl da katlanıyorlar o işkenceye. Daha da aylarca, yıllarca katlanacaklar. Bir taraftan da vallahi oh olsun diyorum: Şeytan azapta gerek.

Fakat Kemal Kılıçdaroğlu var ya, çok akıllı bir insan. Meclisi, konutu, köşkü, şunu bunu boykot ederek, her türlü ızdırabı asgariye indiriyor bari. Ne var ki, yarın öbürgün Başbakan olunca, hiçbir yere kaçamayacak. Hayatın tadını şimdi çıkarsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder