Alışveriş - Moda Chanel x Adidas Originals sınırlı sayıda tasarlandı
Paylaş
Chanel x Adidas Originals sınırlı sayıda tasarlandı

Söz konusu moda olduğunda, insanların neye, ne kadar para ödeyebileceklerine dair kesin bir şey söylemek çok zor. Özellikle son derece sınırlı sayıda olan parçalar için…

Geçtiğimiz günlerde BBC’nin Children In Need adlı bağış organizasyonu için, Louis Vuitton x Supreme tarafından tasarlanan oyuncak ayı 80 bin pound’a satıldı. İyi bir amaç uğruna ödenen fiyatından dolayı, bu kategorinin dışında kalsa da, her öge için aynı şey söz konusu değil.

Yüksek satış fiyatlarının saflarına girecek gibi görünen en yeni ürün, Pharrell tarafından tasarlanan Chanel x Adidas Originals ayakkabılar.

Önümüzdeki ay kapılarını resmen kapatacak olan Parisli moda butiği Colette'in devralımını kutlamak üzere piyasaya çıkan bu ayakkabıdan sadece 500 çift var. Ancak ayakkabıyı satın almak için şimdiden 120.000 kişi başvurmuş.

Pharrell verdiği bir demeçte, ayakkabıyı 800 pound civarında satmaya hazırlandıklarını, ancak yoğun talepten dolayı, ayakkabının 30 bin pound’a kadar satılacağını düşündüğünü söylüyor ve ekliyor "Günün sonunda, onlar sadece ayakkabı!"

Kayıt yaptıran 120.000 kişi, şanslı azınlık arasında olup olmadıklarını görmek için beklerken, biz de Pharrell'in tahmin ettiği gibi, ayakkabının 30 bin pound’a satılacağını görecek miyiz!

Haberin Devamı