Magazin Chanel'in as adamı Lagerfeld, Eurovision şampiyonunu övdü

Chanel'in as adamı Lagerfeld, Eurovision şampiyonunu övdü

Paylaş
Chanel'in as adamı Lagerfeld, Eurovision şampiyonunu övdü

Wurst, moda endüstrisine yabancı değil. Geçtiğimiz ay, Jean Paul Gaultier'in 2014 sonbahar-kış defilesinde de boy göstermişti. Wurst'e CR Fashion Book için olan çekimlerde hamile olan model Ashleigh Good da eşlik etti

İpek çoraplar, seksi iç çamaşırları… ve sakal! 25 yaşındaki ‘Draq queen’ Conchita Wurst’ün kendine olan güveni, Lagerfeld’i çok etkiliyor.

Haberin Devamı



MAHALLEDEKİ KIZ GİBİ OĞLAN BENDİM

Gerçek adı Tom Neuwirth… Conchita ise onun alter egosu. ‘Conchita benim hayat hikâyem…
Küçük bir Avusturyalı kasabada büyüdüm. Muhafazakar bir yerdi ve ben her zaman kız gibi giyinen o ‘garip’ oğlan çocuğu oldum.’
Wurst’ün en büyük patlaması ise şans eseri oynadığı bürlesk (vodvil tiyatro) bir sahnenin ortasında kendini bulması olmuş.

‘Bir kadını canlandırma işi benim için 14 yaşından beri var. 2010 yılında bir arkadaşım kendi bürlesk tiyatro grubunu kurmuş ve buraya dahil olması için birini aramaktaydı.

Bir partide mikrofonu elime aldım, saçmasapan şeyler söyledim ve bu anlamsız gösteri sonrası arkadaşım bana kendi şov grubunda yer almamı teklif etti.
Bundan sonra artık düzenli olarak kendimi bu şovun içinde buldum. Artık her hafta sonu bunu iş için yapmaya başlamak bana yepyeni kapılar açtı.’

SAKALLI GERÇEK BİR KADIN GİBİ

Haberin Devamı



Karl Lagerfeld ise şöyle diyor: ‘Conchita’yı seviyorum çünkü sadece muhteşem bir sesi yok. Aynı zamanda daha önce hiç yapılmamış bir şeyi yapıyor… Hep ‘sakallı hanımlar’ görüyoruz ama hiçbiri daha önce gerçek bir kadın gibi poz vermemişti.
Bu da ‘drag’ kültürüne yeni bir anlam kazandırıyor…

‘Onun fotoğraflarını çekmek istedim çünkü hamile bir modelin yanında incecik bir müzisyenin görünmesi bence harika oldu, bu oyuna bir hareket kattı!’ yla kitlelere ulaşmalıyız.