Spor Chelsea doludizgin ilerliyor

Chelsea doludizgin ilerliyor

Paylaş
Chelsea doludizgin ilerliyor

Premier Lig'e çok iyi bir başlangıç yapan son şampiyon Chelsea, 4. haftada deplasmanda West Ham'ı 3-1 yenerek 12 puanla liderliğini sürdürdü

Upton Park Stadı’nda oynanan ve 33 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada Chelsea, 2 ve 83. dakikalarda Essien ile 17. dakikada Salomon Kalou’nun golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Evsahibi takımın tek golü 85. dakikada Parker’dan geldi. Sezona bol gollü galibiyetlerle başlayan ve rakip fileleri şu ana kadar 17 kez havalandıran Chelsea, ligdeki ilk golünü bu karşılaşmada yedi.

ARSENAL EMİN ADIMLARLA

Sahasında Bolton Wanderers’ı ağırlayan Arsenal, rakibini 4 golle geçerek Manchester United, Liverpool ve Manchester City’nin puan kaybettiği haftayı kayıpsız kapadı.

60 bin kişinin izlediği karşılaşmada Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Koscielny, 58. dakikada Chamakh, 78. dakikada Song ve 83. dakikada Vela attı.

64. dakikada Cahill’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan konuk ekibin golünü ise 44. dakikada Elmander kaydetti.

"KIRMIZI ŞEYTANLAR" SKORU KORUYAMADI

Bursaspor’un Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’ndaki rakibi Manchester United, son dakikalarına kadar üstün götürdüğü karşılaşmada Everton’ın üst üste bulduğu 2 gole engel olamadı ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Evsahibi Everton, 39. dakikada Pienaar ile öne geçerken, Manchester United 43. dakikada Fletcher ile yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Wayne Rooney’nin forma giymediği maçta "Kırmızı Şeytanlar" 47. dakikada Vidic, 66. dakikada da Berbatov ile öne geçmesine karşın Everton’ın 90+1. dakikada Cahill ve 90+2. dakikada Arteta ile bulduğu gollerle beraberliği razı oldu.

MANCHESTER CITY'DEN 2. BERABERLİK

Sezon öncesinde Yaya Toure, David Silva, Balotelli, Kolarov, Boateng ve James Milner gibi yıldız futbolcuları alarak kadrosunu daha da güçlendiren Manchester City, Blackburn Rovers ile puanları paylaştı.

İtalyan teknik adam Roberto Mancini yönetimindeki Manchester City, Kalinic’in 25. dakikada attığı gole 55. dakikada Vieira ile karşılık vererek eşitliği sağladı ve 4 haftada 2. beraberliğini aldı.

HAFTANIN SONUÇLARI

Fulham-Wolverhampton Wanderers:2-1
Newcastle United-Blackpool:0-2
West Bromwich Albion-Tottenham:1-1
Wigan Athletic-Sunderland.:1-1

GELECEK HAFTA

13 Eylül Pazartesi
Stoke City-Aston Villa

18 Eylül Cumartesi
Aston Villa-Bolton Wanderers
Blackburn Rovers-Fulham
Everton-Newcastle United
Tottenham Hotspur-Wolverhampton Wanderers
West Brom-Birmingham City
Sunderland-Arsenal
Stoke City-West Ham United

19 Eylül Pazar
Manchester United-Liverpool
Wigan Athletic-Manchester City
Chelsea-Blackpool.

Haberin Devamı