Spor Chelsea kenetlenmiş!

Chelsea kenetlenmiş!

Paylaş
Chelsea kenetlenmiş!

Chelsea'nin Fildişili golcüsü Didier Drogba, son zamanlarda yaşanan olumsuzlukların mavi-beyazlı ekipteki takım ruhunu güçlendirdiğini ileri sürdü

Son lig maçında deplasmanda Everton’a 2-1 yenilen Chelsea’de, özel hayatıyla ilgili haberlerin ardından John Terry’nin İngiltere Milli Takım kaptanlığı teknik direktör Fabio Capello tarafından elinden alınırken, Everton maçında Landon Donovan’ın darbesiyle sakatlanan solbek Ashley Cole ise sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalacak.

Takımdaki arkadaşlığın olağanüstü olduğunu belirten 31 yaşındaki golcü oyuncu, "Ne olursa olsun, birbirimize bağlıyız. Bu da Chelsea’nin gerçek gücü ve bence birçok takım böyle olmak ister" dedi.

Chelsea’de çok sayıda güçlü karakter bulunduğunu anlatan Drogba, bu durumun güzel birşey olduğunu, çünkü sorunların üstesinden gelebildiklerini kaydetti.


Chelsea’li oyuncu, takımdaki tüm futbolcuların lider olduğunu savunarak, "Biz her zaman en iyi olmak zorundayız. Bu kolay değil, fakat bunu çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Ne zaman takımdaki deneyimlerimle ilgili konuşsam, takım arkadaşlarımın bana verdiği güvenden bahsediyorum" ifadelerini kullandı.

2004-05 sezonundan bu yana Chelsea’de forma giyen Drogba, bu sezon oynadığı 21 lig maçında 17 gol attı.

Haberin Devamı