Spor Chelsea’nin berberi Ahmed Alsanawi işinden oldu

Chelsea’nin berberi Ahmed Alsanawi işinden oldu

Paylaş
Chelsea’nin berberi Ahmed Alsanawi işinden oldu

Premier Lig takımlarından Chelsea'nin yıldız oyuncularını traş eden berber Ahmed Alsanawi'nin antrenman sahasına girişi yasaklandı. Alsanawi'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle böyle bir karar alındığı öğrenildi

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin antrenman sahasındaki berber, yıldız futbolcuları tıraş ederken çektiği fotoğrafları sosyal medyada kendi tanıtımı için kullandığı gerekçesiyle işinden oldu.

Cesc Fabregas, David Luiz, Diego Costa vev Eden Hazard gibi oyuncuların kişisel stilistliğini de yapan berber Ahmed Alsanawi’nin, ünlü müşterileriyle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması olay yarattı.

TAKİPÇİ KAZANMAK İÇİN...


İngiliz basınında yer alan habere göre; Instagram’da 73 binden fazla takipçisi olan Alsanawi’nin yıldız futbolcularla olan ilişkisini sosyal medyada daha fazla takipçi kazanmak için kullandığı iddia edildi. Cobham antrenman sahasına yakın bir yerde dükkanı olan Alsanawi, Manchester United’ın yıldızı Paul Pogba’nın da stilistliğini yapıyor.

Ancak imaj hakları için milyon dolarlar alan futbolcuların kullanılmasına izin vermeyeceklerini açıklayan Chelsea’li bir yönetici, “Gelip saçları kesmesinde sorun yoktu ama burayı kendi dükkanı gibi görmeye başlamasından sonra bazı rahatsızlıklar oldu. Fotoğraflar, imzalı formalar ve oyuncuları kullanmaya başlaması sorun yarattı. Kulüpler ve sponsorlar oyuncuların imaj hakları için milyon pound’lar ödüyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı