Spor Chelsea'de sezon sonu temizlik var

Chelsea'de sezon sonu temizlik var

Paylaş
Chelsea'de sezon sonu temizlik var

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de yıldız futbolcular Drogba, Anelka, Malouda ve Zhirkov'un takımdan ayrılabileceği belirtiliyor

Lige hızlı başlayan ancak üst üste kaybettiği puanlar nedeniyle liderliği kaybeden son şampiyon Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi’ne de veda etmesinin ardından kulübün sahibi Roman Abramovich’in yıldız futbolculardan bazılarını göndereceği yorumları yapılıyor.

Londra ekibinin ara transfer döneminde ülke futbol tarihinin rekorunu kırarak Liverpool’dan 50 milyon sterline Fernando Torres’i alması da Drogba ve Anelka ile ilgili transfer spekülasyonlarını artırıyor.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Drogba ve Malouda’nın takımda kalmaya sıcak baktığı belirtilirken, bir dönem Fenerbahçe formasını da giyen Anelka’nın kariyerini ABD’de bitirmek isteyebileceği iddiaları yer alıyor.

Bu sezon 12 maçta forma giyen ve 1 gol, 2 asisti bulunan Rus futbolcu Zhirkov’un ise kendisiyle ilgilenen Rusya’nın Zenit Petersburg ve Spartak Moskova takımlarından birine gidebileceği kaydediliyor.

Chelsea’de 33 yaşındaki Drogba bu sezon 10 gol, 9 asist, 32 yaşındaki Anelka 6 gol, 3 asist, 30 yaşındaki Malouda ise 10 gol, 3 asistle oynadı.

Haberin Devamı