Spor Chelsea'yi durdurana aşkolsun

Chelsea'yi durdurana aşkolsun

Paylaş
Chelsea'yi durdurana aşkolsun

İngiltere Premier League'in 10. haftasında lider Chelsea, deplasmanda Blackburn Rovers'ı 2-1 yenerken, liderlidiğni sürdürdü

Ewood Park Stadı’ndaki karşılaşmanın 22. dakikasında Mwaruwari’nin attığı golle Blackburn Rovers 1-0 öne geçti. 39. dakikada Anelka ile beraberliği yakalayan Chelsea, 84. dakikada Ivanovic’in attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

Son şampiyon Chelsea, bu galibiyetin ardından puanını 25’e yükseltti.

MANU NEFES ALDI

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’nda yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Manchester United, sahasında Tottenham Hotspur’u 2-0 yendi. "Kırmızı Şeytanlar"ın gollerini 31. dakikada Vidic ile 84. dakikada Nani kaydetti.

ARSENAL SON DAKİKADA GÜLDÜ

Şampiyonluk adaylarından Arsenal, sahasında ağırladığı bir başka Londra ekibi West Ham United’ı 88. dakikada Song’un attığı golle geçerken, zirve mücadelesi veren takımlardan Manchester City ise deplasmanda Wolverhampton Wanderers’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Evsahibi takımın golleri 30. dakikada Milijas ve 57. dakikada Edwards’ten gelirken, Manchester City’nin golünü 23. dakikada penaltıdan Adebayor kaydetti.

DİĞER SONUÇLAR

Everton-Stoke City: 1-0
Fulham-Wigan Athletic: 2-0
Aston Villa-Birmingham City: 0-0
Newcastle United-Sunderland: 5-1
Bolton Wanderers-Liverpool: 0-1
Haftanın son maçında bugün Blackpool ile West Bromwich Albion karşı karşıya gelecek.

GOL KRALLIĞI


Gol krallığı yarışında Chelseali Malouda, Manchester Cityli Tevez ve Newcastle Unitedlı Nolan, 7’şer golle ilk sırada yer alıyorlar.
Bu futbolcuları 6’şar golle Didier Drogba (Chelsea), Dimitar Berbatov (Manchester United) ve Darren Bent (Sunderland) izliyor.

GELECEK HAFTANIN MAÇLARI

Bolton-Tottenham
Birmingham-West Ham United
Blackburn-Wigan
Blackpool-Everton
Fulham-Aston Villa
Manchester United-Wolverhampton
Sunderland-Stoke
Arsenal-Newcastle
West Bromwich-Manchester City
Liverpool-Chelsea.

Haberin Devamı