Ekonomi Chevrolet Captiva'dan rekor

Chevrolet Captiva'dan rekor

Paylaş
Chevrolet Captiva'dan rekor

Chevrolet Captiva, Ağustos ayında ulaştığı 695 adet perakende satış ile Türkiye'de tarihteki en yüksek aylık 4x4 SUV perakende satış rekoruna imza attı

Chevrolet Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, Captiva, Ağustos ayında 695 adet satış ile SUV 4x4 segmentinde yüzde 28,64 pay elde etti ve bu sınıfta Ağustos ayında satılan yaklaşık her 3 araçtan 1’i Captiva oldu.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın şunları kaydetti: "Son derece rekabetçi olan Türkiye pazarında Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma vizyonu ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

4x4 SUV segmentindeki başarılı modelimiz Captiva, 2009 senesini kendi segmentinde lider olarak kapattı. 2010 yılında ise sadece liderlikle yetinmeyeceğimizi rakiplerimizle aramızı daha fazla açmamız gerektiğini planlamıştık.

2010 yılı Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz 695 adetlik satış ile Türkiye 4x4 SUV tarihinde en yüksek aylık satış rekorunun sahibi olurken, iddialı bir şekilde açık ara liderliğimizi de devam ettiriyoruz.

Bu rekoru kırarken maalesef müşteri taleplerinin tamamını karşılayamadık. Captiva’nın gösterdiği bu olağanüstü başarının sebeplerine bakacak olursak bir çok birbirini tamamlayan faktörü görebiliriz.

Son derece dinamik ve akıcı tasarım, 150 beygir gücündeki ekonomik dizel motoru, standart tam otomatik vites donanımı, 7 koltuk özelliği, yüksek ikinci el değeri, nerede ise yok denecek kadar az satış sonrası müşteri ürün şikayeti, bir pazarlama araştırmasına konu olabilecek modelin ruhuna son derece yakışan efsanevi denilebilecek inci beyazı gövde rengi-bej deri döşeme kombinasyonu."

Ağustos ayının başından itibaren 2011 model yılı satışına başlanan Captiva 4x4 69 bin 470 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haberin Devamı