Ekonomi Chevrolet'nin pazar payı artıyor

Chevrolet'nin pazar payı artıyor

Paylaş
Chevrolet'nin pazar payı artıyor

Chevrolet'nin yüzde 82 pazar payı büyüme oranı ile Türkiye'nin en fazla büyüyen otomobil markalarından birisi olduğu bildirildi

Chevrolet’nin 10 bin adeti aşacak satış rakamı ile Türkiye’deki en yüksek yıllık satış rakamına sahip olduğu dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Chevrolet yüzde 82 pazar payı büyüme oranı ile Türkiye’nin en fazla büyüyen otomobil markalarından birisi oldu. Cruze modeli ile 7 aylık fiili satışa rağmen satış hedefini yüzde 100 aşarak 4 bin adete ulaştırma başarısı gösterdi.

Cruze, Uluslararası Autobest yarışmasında ’2010 Yılının En İyi Otomobili" ödülü aldı. Cruze, zorluk derecesi artırılan EuroNCAP güvenlik testinden rekor puanla 5 yıldız alan C Sedan segmentinde ilk ve tek otomobil oldu."

2010 yılını yeni başarılar kazanma heyecanı ile karşılayan Chevrolet’in, "Türkiye’nin en dinamik otomobil markası" olma vizyonu ile gelecek yılda yoluna gideceği ifade edildi.

YENİ CHEVROLET SPARK

Açıklamada, Chevrolet ailesinin en yeni üyesi Yeni Spark’ın 2010 Şubat ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacağı kaydedildi. Tasarımı ile kendinden çok söz ettirecek olan Yeni Spark’ın, yüksek güvenlik özellikleri, kullanım kolaylığı, sürüş konforu, iç mekandaki modern eğlence elemanları ile Chevrolet markasının 2010 yılındaki başarılı modellerinden biri olacağının sinyallerini şimdiden verdiği vurgulandı.

Haberin Devamı