Spor Chicago, Clevaland'ı devirdi

Chicago, Clevaland'ı devirdi

Paylaş
Chicago, Clevaland'ı devirdi

NBA play-off'larında Cleveland Caveliers, Chicago Bulls'a 108-106 yenilerek seride 2-1 geriye düştü

NBA'de normal sezonu ilk sırada bitiren Cleveland Cavaliers, play-off'a son maçta girmeyi başaran Chicago Bulls'a konuk oldu.

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Bulls rakibini 108-106 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Chicago Bulls'un süper starı Derrick Rose 31 sayı 7 asistle takımını galibiyete taşıyan isim olurken, Hinrich 27 sayı 5 ribaund 5 asist, Deng 20 sayıyla oynadı.

Cleveland'ta LeBron James'in 39 sayı 10 ribaund 8 asistlik müthiş performansı galiyet için yeterli olmazken. Mo Williams 20, Jamison 19 sayıyla oynadılar.

JASON RİCHARDSON'DAN KARİYER REKORU

NBA'de Batı Konferansı'nda Portland Trail Blazers sahasında Phoenix Suns'ı konuk etti. Serinin ilk maçında rakibine büyük bir süpriz yapan Portland, sahasındaki maçı 108-89 kaybederek avantajını yitirdi.

Phoenix Suns'ta Jason Richardson 42 sayıyla oynayarak kariyer rekorunu kırarken takımını da galibiyete taşıyan isim oldu.

Suns'ta Nash 13 sayı 10 asist, Amare Stoudemire 20 sayı 4 ribaundla oynadı Çok kötü bir hücum performansı sergileyen Portland'ta ise Aldridge 17, Bayless 14 sayıyla oynadı.

OKLAHOMA FIRTINASI, LAKERS'I SALLIYOR

Ford Center’da Los Angeles Lakers’ı ağırlayan Oklahoma City Thunder, rakibini 101-96 yendi ve serideki ilk galibiyetini alarak durumu 2-1’e getirdi.

Tarihinde ilk kez bir play-off maçına ev sahipliği yapan Thunder’da, eski şut formunu tekrar yakalayan Kevin Durant, 29 sayı 19 riubaunt ile oynadı ve takımının galibiyetinde büyük rol üstlendi.

Thunder’ın maçtaki son 23 sayısından 22’sini, Durant ile Russell Westbrook attı. Westbrook, 27 sayı 8 ribaunt ile gecenin bir diğer başarılı oyuncusu oldu.

Lakers’da ise Kobe Bryant 24 sayı, Pau Gasol 17 sayı 15 ribanut ile oynadı. NBA’de yılın antrenörü seçilen Oklahoma City Thunder’ın çalıştırıcısı Scott Brooks, maçtan önce plaketini aldı.

2

Haberin Devamı