Gündem CHP Antalya'da 'adalet çadırı' kurdu

CHP Antalya'da 'adalet çadırı' kurdu

Paylaş
CHP Antalya'da 'adalet çadırı' kurdu

CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde ve ilçelerde ’adalet çadırı’ kuruldu. İlk nöbeti tutan İl Başkanı Mustafa Erdem "Adalet için nöbet tutuyoruz" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı adalet yürüyüşüne CHP Antalya İl Başkanlığı kent merkezi ve ilçelerde eş zamanlı çadır kurarak destek verdi.

HER AKŞAM NÖBET

Kent merkezindeki Aydın Kanza Parkı içerisinde kurulan 'adalet çadırı'nda ilk nöbeti İl Başkanı Mustafa Erdem ve beraberindeki 50’ye yakın partili tuttu. Partililer çadırın çevresine 'adalet' yazılı pankartlar astı. CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem yaptığı açıklamada, her akşam 21.00 ile 23.00 saatleri arasında çadırda adalet nöbeti tutacaklarını söyledi.

KILIÇDAROĞLU ULAŞANA KADAR DEVAM EDECEKLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe Cezaevi’ne ulaşana kadar adalet nöbetlerine devam edeceklerini belirten Mustafa Erdem, "Elimizden geldiğince katkı yapmaya çalışıyoruz. Zaten hali hazırda belirlediğimiz bir yürüyüş programımız da var. Kaş ve Gazipaşa’dan başlattık. Antalya merkezde iki cepheyi buluşturup buradan da adliyeye yürüyeceğiz. Herkes için adalet yola çıktı, yakında gelecek" dedi.

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)