Gündem CHP Balıkesir İl Başkanı kaza yaptı: 11 yaralı

CHP Balıkesir İl Başkanı kaza yaptı: 11 yaralı

Paylaş
CHP Balıkesir İl Başkanı kaza yaptı: 11 yaralı

Zeytin işçilerini taşıyan traktöre, CHP İl Başkanı İrfan Barış yönetimindeki araç arkadan çarptı

Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, zeytin işçilerini taşıyan traktöre, CHP İl Başkanı İrfan Barış'ın yönetimindeki 17 EV 654 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada 11 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında, E-87 Karayolu'nda, Eseler Köyü mevkiinde meydana geldi. CHP İl Başkanı İrfan Barış'ın kullandığı 17 EV 654 plakalı otomobil, Şaban Alkol’un kullandığı 10 P 4426 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada, İrfan Barış'la birlikte otomobilde bulunan CHP Yönetim Kurulu eski üyesi Süleyman Kaba ve Gençlik Kolları eski üyesi Muharrem Fıçı ile 8 işçi yaralandı. Özel Balıkesir Hastanesi'ne kaldırılan ve serum takılan Barış'ın durumunun iyi olduğu, Süleyman Kaba'nın ise sol kolunda kırık bulunduğu öğrenildi. Başından yaralanan Fıçı ise Edremit Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

'RÖMORKUN IŞIKLARI YANMIYORDU'

Müteahhitlik yapan İrfan Barış, “Edremit Körfezi'ndeki inşaatları incelemekten dönüyorduk. Bir anda karşımda römorku gördüm ancak duramadım. Römorkun ışıkları yanmıyordu. Arabanın ön bölümü hurdaya döndü. Allahtan hava yastıkları açıldı. Kazadan kurtulduğuma inanamıyorum. Tek tesellimiz kazada ölen olmaması.” dedi. Vali Yılmaz Arslan ve CHP'li çok sayıda yönetici Barış'ı arayarak “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Kazada yaralanan işçilerin isimlerinin Metin Erdal, Raziye Akut, Hasan Ayber, Fatma Ayber, Tahir Ayber, Gülsüm Çengel, Ümmühan Çetin ve Şevket Keser olduğu öğrenildi. Burhaniye ve Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedaviye alınan işçilerden Ümmühan Çetin dışındakilerin hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Çetin'in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

BALIKESİR, (DHA)