Siyaset CHP İstanbul'dan Kılıçdaroğlu'na destek
Paylaş
CHP İstanbul'dan Kılıçdaroğlu'na destek

CHP İstanbul İl Genel Sekreteri Bülent Kerimoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve yeni kadroyu desteklediklerini bir basın toplantısıyla açıkladı.

Toplantıya İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek’in katılmaması dikkat çekti. Kerimoğlu, Berhan Şimşek ile ilgili bir soruya ‘Sayın Berhan Şimşek kendi kişisel tutum ve inisiyatifini ifade etmiştir” sözleriyle yanıt verdi. İşte genel sekreter Kerimoğlu’nun açıklamaları:

İstanbul İl Yönetiminde bulunan 13 arkadaşımızla, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Kağıthane, Küçükçekmece, Kartal, Sultangazi, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu ilçe başkanlarımızla birlikte ve İstanbul örgütünün her kademesinde görev yapana arkadaşlarımızla Kemal Kılıçdaroğlu’na olan destek ve inancımızı ifade ediyoruz.

Halkımız ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullarda CHP’nin tarihi görevini yerine getirmesini beklemektedir.

Haberin Devamı

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni yönetimine olan tam desteğimizi bir kez daha kararlı bir şekilde ifade ediyoruz.

Sayın Berhan Şimşek kendi kişisel tutum ve inisiyatifini ifade etmiştir. Bundan sonra kırgınlık ve küskünlük olmadan yola devam edeceğiz.

Biz tavrımızı çok net ortaya koyduk. Hepimiz CHP’liyiz. Partimizde bir ayrılık yoktur. Sayın Genel Başkan ve yeni yönetime olan inancımızı ifade ettik.

Hepimiz CHP’nin bir neferiyiz. Siyasi mücadelemize devam edeceğiz. Yarından sonra ufak tefek kırgınlıkları telafi ederek yola devam edeceğiz ama birkaç arkadaşımızın fikir ayrılığı var.