Gündem CHP’li başkan 'Hayır' mitinginde 'Evet' deyince olanlar oldu!

CHP’li başkan 'Hayır' mitinginde 'Evet' deyince olanlar oldu!

Paylaş
CHP’li başkan 'Hayır' mitinginde 'Evet' deyince olanlar oldu!

CHP milletvekillerinin Akçakoca meydanında yaptığı ’Hayır’ mitinginde, İlçe Başkanı Turan Güler’in konuşma sırasında "Böyle güzel bir gün ’Evet’in habercisidir" deyince ortalık bir anda buz kesti! Meydanda toplanan vatandaşlar, İlçe Başkanı ’Evet’ deyince önce şaşırdı sonra güldü

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde CHP’li milletvekilleri ve il teşkilatının yaptıkları ’Hayır’ mitingi dinleyenleri şaşırttı. ’Hayır’ sloganlarını atılan otobüs üzerinde milletvekillerinin yapacağı konuşma öncesinde bir sunum yapan CHP İlçe Başkanı Turan Güler’in dili sürçünce, yaptığı gafı toparlamakta kendisi de program sunucusu da bir hayli zorladı.

Konuşması sırasında mitingi izlemeye gelen kalabalığa seslenen CHP İlçe Başkanı Güler, "Böyle güzel bir günde, güneşli bir günde bakınız Allah bile bizimle beraber. Bu nedir biliyor musunuz. Bu ’Evet’in habercisidir" dedi.



İlçe Başkanı Güler, yaptığı gafı anında fark edince gülerek ’Hayırın habercisi’ şeklinde konuşmasını düzeltmeye çalıştı. Başkan Güler’in konuşmasının ardından miting programının sunucusu da Güler’in dil sürçmesini düzeltmek için bir açıklama yapmak zorunda kaldı.