Gündem CHP'li Özgür Özel'den Deniz Baykal açıklaması

CHP'li Özgür Özel'den Deniz Baykal açıklaması

Paylaş
CHP'li Özgür Özel'den Deniz Baykal açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da Deniz Baykal'ın yoğun bakımdan nöroloji servisine alındığını yazdı.

Geçirdiği rahatsızlığın ardından Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavisine devam edilen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı. Özel, Baykal'ın son durumuyla ilgili şunları yazdı:

"Hastanedeyiz. Sabah 08.30 gibi Sn Deniz Baykal tomografiye alındı. Durum dün geceye göre daha iyi. Hareketlerinde de artış var. Umutlandık"

Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter'dan Baykal'ın yoğun bakımdan nöroloji servisine alındığını yazdı. Yarkadaş, "CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal yoğun bakımdan nöroloji servisine alındı. Bu tedavi sürecinin, 1-2 hafta sürmesi öngörülüyor" dedi.

Yarkadaş ardından bir düzeltme tweeti yazarak, "Baykal, İbni Sina Hastanesi Yoğun Bakımı'nda Nöroloji, Nöroşurirji, Kardiyoloji, Anestezi ve Girişimsel Radyoloji'nin kontrolünde bulunuyor" dedi.


NE OLMUŞTU?


Geçirdiği rahatsızlığın ardından Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılan Deniz Baykal'a dün üçüncü bir operasyon yapılmış ve yara kenarındaki kan birikintisi temizlenmişti.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, 'Deniz Bey’de maalesef kanama ve ödem en üst düzeyde gerçekleşiyor. Solunum desteği sağlanıyor. Bilinci kapalı olarak uyuyor. Ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var' diye konuşmuştu.