Gündem CHP’li Tekin Bingöl hastaneye kaldırıldı

CHP’li Tekin Bingöl hastaneye kaldırıldı

Paylaş
CHP’li Tekin Bingöl hastaneye kaldırıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Kocaeli’de Adalet Yürüyüşü’nde aniden rahatsızlanarak yere düştü. Hastaneye kaldırılan Bingöl’ün yorgunluğa bağlı bitkinlikten hastalandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP’nin Adalet Yürüyüşü’nün 18’inci gününde Kocaeli’de bulunan Kartepe yokuşunu çıkarken aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.

Bingöl’e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Edinilen ilk bilgiye göre Bingöl’ün yorgunluğa bağlı bitkinlikten hastalandığı, acilde serum takıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ


VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, yaptığı açıklamada, Bingöl'ün hipertansiyonu ve kalbinde stent bulunduğunu söyledi.Bingöl'ün, bugünkü basınçlı hava ve sıcaktan da etkilendiğini düşündüklerini ifade eden Şahin, "Orada küçük bir baygınlık geçiriyor. Şu anki durumu stabil. Kendi kalp hastalığıyla ilgili bütün değerler normal. Bugün sadece tedbir amaçlı yani önceki hastalığından dolayı misafir edeceğiz.

Yarın sabaha, her şey netleşmiş olur. Şimdilik her şey yolunda gibi. Yarın sabah kardiyolog arkadaşımız tarafından tekrar değerlendirilecek. Bu sonuçlarla beraber herhangi bir sıkıntı yoksa taburcu edebiliriz. Şu anda serviste, odasında istirahat ediyor." şeklinde konuştu. (AA)

TEKİN BİNGÖL KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Bitlis Köy Hizmetlerinde kurum hekimliği ve serbest hekimlik yaptı. Özel Sektörde şirket yöneticiliği görevi üstlendi.

Siyasi Parti üyeliği 1984 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti’ye Üyeliği ile başladı. SHP-CHP birleşmesiyle birlikte CHP’de devam etti. 2005 yılında Parti Meclisi Üyeliğine seçildi. Partinin 31. ve 2010 yılında yapılan 32. Olağan Kurultayında Parti Meclisi Üyeliğine seçilerek Genel Sekreter Yardımcılığı görevi üstlendi. 23. Dönemde Ankara Milletvekilli seçilerek, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliği yaptı. 34. Olağan Kurultayda yeniden Parti Meclisine seçildi. 30 Mart Yerel Yönetim Seçimlerinden sonra yapılan MYK değişikliğinin ardından Parti Örgütünden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı Görevine getirildi. 25. ve 26. Dönemde yeniden Ankara Milletvekili seçildi.

18. Olağanüstü Kurultayda ve 35. Olağan Kurultayda Parti Meclisine seçilen Tekin Bingöl, Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini halen sürdürmektedir.

İngilizce bilen Bingöl evli ve 3 çocuk babasıdır.

HÜSEYİN YILDIZ DA KALP SPAZMI GEÇİRMİŞTİ


CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Adalet Yürüyüşü esnasında kalp spazmı geçirmişti. Damarlarında yüzde 90 tıkanıklık olduğu belirlenen Hüseyin Yıldız, helikopterle İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edilmişti.

HASAN TATLI HAYATINI KAYBETMİŞTİ


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara’dan Adalet Yürüyüşü’ne katılanlar arasında bulunan 69 yaşındaki Hasan Tatlı adlı vatandaş 70 dakikalık yürüyüş sonrası verilen mola sırasında kalp krizi geçirmişti. Ankara'ya sevk edilen Hasan Tatlı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.


CHP'nin yürüyüşünde bir kişi daha kalp krizi geçirdi


CHP'li vekil Hüseyin Yıldız yürüyüş esnasında kalp spazmı geçirdi


CHP yürüyüşünde kalp krizi geçiren Hasan Tatlı kurtarılamadı