Gündem CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Paylaş
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi ve oğlu ile birlikte Ankara'da oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu yine Ankara Çukurambar’daki Arjantin İlkokulu’nda kullandı.

Haberin Devamı

SEÇİM VE SANDIK GÜVENLİĞİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Kemal Kılıçdaorğlu, "Yorucu bir maratondan sonra hep birlikte sandığa gidiyoruz. Ankara'da ben eşim ve oğlum oylarımızı kullandık. Genel Merkez'de arkadaşlarım çalışıyor. Türkiye'nin değişik illerinde görevlendirdiğimiz vekil arkadaşlarımız var. Türkiye'nnin genelinde sorun yaşamadık ama belirli bölgelerde ciddi şikayetler geliyor. Vekillerimiz sorunu çözmek için elinden geleni yapıyor. buradan bütün kamu görevlilerine açık ve net çağrıda bulunuyorum lütfen devlet memuru olduğunuzu unutmayınız. Bir siyasi partinin değil devletin memurusunuz. Birinin baskısı altında kalmayınız. Onlara devlet memuru olduklarını hatırlatmak benim görevimdir.

Seçimin üzerine gölge düşmemesi gerekiyor. Bütün kamu görevlilerine tekrar uyarıda bulunmak benim görevimdir. Lütfen herkes görevini yapsın. Sandıktaki arkadaşlarımız görevlerini yaptıkları sürece demokrasi olarak da bir kaygımız olmayacaktır. Herkese teşekkürler." dedi.

Haberin Devamı