Gündem CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu'ya dava!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu'ya dava!

Paylaş
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu'ya dava!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında 'Bittin sen' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulundu. Kılıçdaroğlu, Bakan Soylu hakkında tazminat davası da açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada CHP liderini tehdit eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Avukat Çelik ayrıca, Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Soylu hakkındna 100 bin liralık tazminat davası açtıklarını duyurdu. Çelik sosyal medyadan şunları yazdı:

Geçmişini affettirmek ve yaranmak güdüsü ile Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, seviyesizce saldırıp, Hakaret, Tehdit ve İftira Suçlarını işleyen Süleyman Soylu hakkında Suç Duyurusunda bulunduğumuz gibi, ayrıca100.000 bedelli Manevi Tazminat davası açtık. Haddini bildireceğiz...



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür, sen onu da beceremezsin. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum sen bittin" demişti.