Gündem CHP'de intihar girişimi

CHP'de intihar girişimi

Paylaş
CHP'de intihar girişimi

CHP Genel Merkezi'nin 7'nci katından intihar girişiminde bulunan kişiyi, CHP eski genel sekreteri Adnan Sezgin ikna etti

Genel Merkezi'ne öğle saatlerinde gelen 45 yaşındaki Zekeriya Batmaz, parti genel merkezinin 7'nci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Partililer Batmaz'ı inmeye ikna edemeyince olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

Genel Merkeze gelen itfaiye ekipleri olası bir atlamaya karşın branda açarken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Yaklaşık 20 dakika kendisini balkon demirlerinden aşağıya doğru sarkıtan Batmaz'ı ikna için polis ekipleri ve partililer seferber oldu.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın gelmesini isteyen Batmaz, CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin'in gelmesiyle yumuşadı. Keskin ile kısa süre konuşan Batmaz sonra ikna olarak korkuluklardan indi.

Keskin tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirilen Batmaz, parti binasına götürülürken içeriye de sağlık ekipleri girdi. Batmaz'ın sağlık durumunu kontrol eden ekipler daha sonra parti binasından ayrıldı. Polis ekipleri ifadesini almak üzere Batmaz'ı gözaltına alarak emniyete götürdü. Batmaz ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Fevzi Kızılkoyun/ANKARA (DHA)