Gündem CHP'den 'Yalnızlığı Unuttur' projesi

CHP'den 'Yalnızlığı Unuttur' projesi

Paylaş
CHP'den 'Yalnızlığı Unuttur' projesi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) tarafından barınaklar ve sokaklardaki hayvanların korunmalarını sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 'Yalnızlığını Unuttur' ismi verilen bir proje hayata geçirildi

Proje kapsamında oluşturulan komisyon üyeleri, Marmaris Hayvanları Koruma Derneği ve HAYTAP’ da ile işbirliği yaparak, konu hakkında vatandaşlara bilgi vermek kamuoyu oluşturmak amacıyla Saman İskelesi’nde stant açtı.

Mustafa Avşar, Yusuf Sivri, Ahmet Oğlu, Nurcan Sarıçiçek ile Semih Kurnaz’dan oluşan ’Yalnızlığını Unuttur’ proje komisyona, etkinlik sırasında CHP İlçe Başkanı Mehmet Oktay ile Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan’ın da aralarında bulunduğu partilileri de destek verdi.

Komisyon adını konuşan Yusuf Sivri, tüm hayvan severleri projeye destek olmaya çağırarak şunları söyledi: "Marmaris hayvan barınağında ve sokaklarda yaşayan sevgiye hasret hayvanlarımız vardır. Bunların yalnızlığını gidermek ve bu yönde çalışan dernek gönüllülerine destek oluşturmak projemizin ana ilkelerindendir. Barınakta yaşayan hayvanların yiyecek ihtiyaçları olduğu gibi, soğuk ve yağışlı havalarda korunmaları için kullanmadığımız giysiler, yıpranmış havlu ve battaniye, yolluk ve plastik kova, leğen gibi malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Bağışlayacağınız bu tür malzemeleri hayvan barınağına getirmeniz durumunda, barınak yetkilileri bu malzemeleri değerlendirecektir. Çevrenizde başıboş kalmış kedi, köpek görmeniz durumunda 156 zabıta birimine haber verilmesi, söz konusu hayvanların kontrolsüz şekilde çoğalmalarını engelleyecek, aynı zamanda kaza sonucu sakat kalmalarını önleyecektir."

Ayrıca 20 otel işletmecisi ahşap kedi-köpek yuvası yaptırarak ilçenin çeşitli noktalarına koyarak destek vereceklerini bildirdi