Siyaset CHP'li Anadol'dan sandık önlemi!
Paylaş
CHP'li Anadol'dan sandık önlemi!

CHP'li Anadol'dan sandık önlemi!

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, “Referandumda herhangi bir şekilde elektriklerin kesilmesi halinde, hep beraber gidip sandığın üstüne oturacağız. Kimse sizi buradan kaldıramaz” dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu ile birlikte İzmir’in Ödemiş İlçesi’ne gelen CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, partililere uyarılarda bulundu. Anadol, görevlilerden sandığa çok iyi sahip çıkmalarını isteyererek, “Seçim tutanakları imzalanıp mutlaka ilçe merkezine getirilmelidir. Bu arada referandumda herhangi bir şekilde elektriklerin kesilmesi halinde, hep beraber gidip sandığın üstüne oturacağız. Kimse sizi buradan kaldıramaz” dedi.

CHP’nin referandum mitinglerine de değinen Anadol, “Genel Başkanımız olağanüstü çaba harcayarak sıcak havada uygun olmayan koşullarda günde 8 bazen 10 - 12 yerde toplantı yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Ve gerçekten bundan evvel yapmadığımız bir işi yapıyoruz. Kendi kendimize, dış görünüm bakımından, ayağımıza kurşun sıkar gibi, merkezlerde miting yapmıyoruz. Sadece toplama miting yapmıyoruz. İlk defa İzmir’de yapağız. Örneğin Balıkesir’den önce Ayvalık’ta miting yapıyoruz. Ayvalıklı Balıkesir'e niye gelsin. Dolayısıyla mitinge taşıma değil gerçekten Klıçdaroğlu’nu dinlemek isteyenler geliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı