Siyaset CHP'li İnce: Anam şalvarlı, babam 650 lira emekli maaşlı
Paylaş
CHP'li İnce: Anam şalvarlı, babam 650 lira emekli maaşlı

CHP'li İnce: Anam şalvarlı, babam 650 lira emekli maaşlı

CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmir'in Aliağa İlçesi'nde parti teşkilatını ziyaret etti. İnce, “Sandıklara sahip çıkın. Parti içinde, dışında, evde, sokakta önümüzde tek gündem maddesi var. O da referandum” dedi.

Haberin Devamı

21'inci Emek ve Barış Şenlikleri'ne katılmak üzere Aliağa'ya gelen Muharrem İnce, ilçe teşkilatında partililerle buluştu. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan İnce'ye, partililer yoğun ilgi gösterdi.

Muharrem İnce, Anayasa değişikliği için 12 Eylül'de yapılacak referandumda “Sandıklara sahip çıkın” mesajı vererek, “Parti içinde, dışında, evde, sokakta önümüzde tek gündem maddesi var. O da referandum. Bu süreçte kapı kapı, ev ev, köy köy dolaşıp referandumda yurttaşlarımızın neden ‘hayır’ oyu kullanması gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlatmamız gerekli” diye konuştu.

SODEP ile siyasi yaşamına başladığını, CHP'nin baraj altında kaldığı dönemde il başkanı olduğunu, partinin her kademesinde görev aldığını belirten İnce, CHP'de çalışkan, yüreğine güvenen herkesin siyasi hedeflerine ulaşabileceğini söyledi. Sadece parası, fabrikası olanların milletvekili olduğu tezi için “yanlış” diyen Muharrem İnce, “1999 yılında partimiz baraj altında kaldı ve 3- 5 gün sonra 23 Nisan törenleri vardı. İl başkanıydım. Nerdeyse törenlerde çelenk koyacak adam bulmayacak durumdaydık. Ama yılmadım çalıştık, partinin her kademesinde görev aldım. Ne fabrikam var ne de çok param. İki evim, iki arsam var, onun da bir tanesi babamdan. Anam şalvarlı, babam 650 lira emekli maaşı ile geçinmeye çalışan, bahçesinde domates yetiştiren bir adam. Dershanelerde öğretmenlik yaptığım dönemlerden bugüne geldim. Son milletvekili seçim çalışmalarımda da arkadaşlarımın ve kardeşlerin karınca kararınca yardımı ile seçim kampanyasını yürüttüm” diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı