Siyaset CHP'li muhalifler 500'ü geçti!
Paylaş
CHP'li muhalifler 500'ü geçti!

Önder Sav, kulislerde, genel merkezin 250'lerde kaldığını düşündüğü şeklinde dolaşan kurultay imzalarıyla ilgili sayının 500'ü geçtiğini söyledi

CHP eski genel sekreteri Önder Sav'dan, eski milletvekili Hakkı Süha Okay ile birlikte katıldığı bir düğünde gündeme ilişkin açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Sav, kurultay tartışmalarına ilişkin, ''Ben imzalarla bilfiil meşgul değilim. Arkadaşlardan aldığım bilgilerle 3 gün içinde imza sayısının 500'ü geçtiğini söylediler'' dedi.

CHP kulislerinde, genel merkezin, imza sayısıyla ilgili 250'lerde kalındığı şeklinde bilgi sahibi olduğu konuşuluyordu.

Katıldığı düğün tönerinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sav, "6 Temmuz'a kadar bir süreç var önümüzde. Partililik bilinci içinde, örgüt kendi değerlerine sahip çıkarak bu süreci elbette değerlendirecektir'' dedi.

Sav, bir gazetecinin ''Genel kurul gündeme geldiği zaman disiplin kartını ortaya konulabilir mi?'' yönündeki sorusunu, ''Onu pek ciddiye almıyorum. Söyleyenleri de ciddiye almıyorum. Söylenen sözü de ciddiye almıyorum. CHP gibi köklü bir partide bu tür şeyler hiçbir hüküm ifade etmez. Ben arkadaşlarımızın bu konuda sürçülisan ettiğine inanmak istiyorum. Ciddiye alırsam başka türlü konuşmam lazım'' şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı