Siyaset CHP'li Tekin: Türkiye İnce'den bir nefes alsın
Paylaş
CHP'li Tekin: Türkiye İnce'den bir nefes alsın

CHP’nin eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmir’de seçim çalışmalarına destek verdi. Tekin, Buca ve Karabağlar’da seçmene "AKP’ye oy değil yol verin" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmir’de esnaf ziyaretlerinde bulunurken, sokaktaki vatandaşlarla da sohbet etti. Gürsel Tekin’e ziyaretleri sırasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Buca İlçe Bakanı Kasım Akdağ, CHP İzmir Milletvekili Adayları Ednan Arslan ve Nilay Kökkılınç ile birlikte, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ da eşlik etti.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE İNCE'DEN BİR NEFES ALSIN"

Tekin, "16 yıldır ülkeyi yönetenler bugün ’Bize oy verin tüm sorunları çözeceğiz’ diyorsa, ortada artık çözemedikleri büyük bir sorun var demektir. Kendileri de gidici olduklarının farkındalar. Vatandaşlarımız 24 Haziran’da ve gerekirse 8 Temmuz’da, AKP’ye ve Erdoğan’a oy değil ama yol vereceklerdir. Bunca yıl ülkeyi yönetemeyip halkımıza krizden, kavgadan, yoksulluktan, zorbalıktan başka bir şey sunamayanlara, yol verin çekip gitsinler. Türkiye İnce’den bir nefes alsın" dedi.

DHA