Gündem CHP'li vekil otelde soyuldu!

CHP'li vekil otelde soyuldu!

Paylaş
CHP'li vekil otelde soyuldu!

CHP'li vekil otelde soyuldu!

CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer, beş yıldızlı otalde eşinin 40 bin lira değerinde mücevheri ile kendisine ait ruhsatlı silahın bulunduğu kasa ile çamaşırlarının bulunduğu valizin çalındığını söyledi.

Haberin Devamı

CHP'li Özer, eşi Nazlıcan Özer ile birlikte yılbaşı tatilinde Antalya'da Sorgun'daki beş yıldızlı otele gittiklerini söyledi. Otele yerleştikleri ilk gün odada bulunan kasaya koydukları eşinin 40 bin lira değerindeki mücevherlerini ve 4 bin dolarlık ruhsatlı silahının çalındığını söyledi.

Milletvekili Abdullah Özer, beş yıldızlı otelde hırsızlık olyını şöyle anlattı:
“Odamıza yerleştik, mücevherleri ve ruhsatlı silahımı odadaki kasaya koyduk. Aynı gün akşam yemeği için restorana gittik. Yeni yıla girdikten sonra saat 01.00 sıralarında döndüğümüzde odada bulunan kasanın yerinde olmadığını gördük. Hırsız veya hırsızlar kasanın yanı sıra içersinde çamaşırlarım bulunan valizimi de çalmışlar. İlk kez böyle bir olayla karşılaştık.”

Haberin Devamı

Hırsızlık olayı ardından durumu jandarma bildirdiğini anlatan Özer, bugüne kadar bir sonuç alınamadığını söyledi. Olayın otelde güvenlik zafiyetinden kaynaklandığını ileri süren Abdullah Özer, “Jandarma ekipleri odanın kapısında zorlama olmadığını söyledi. Hırsız ya da hırsızların yangın merdiveninden girdiği sanılıyor. Otel yönetimi bize kasanın 3 bin TL'ye sigortalı olduğunu ancak bu parayı karşılayabileceklerini söyledi. 5 yıldızlı bir otele yakışmayan bu olay karşısında çok üzüldük. Otel hakkında yasal işlem başlatacağım” dedi.

Işıl ARSLAN- Serhat TEZCAN/BURSA, (DHA)