Siyaset CHP'ye iki vekil katılıyor
Paylaş
CHP'ye iki vekil katılıyor

Bağımsız İzmir Milletvekili Harun Öztürk ile Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı, CHP'ye katılıyor

CHP MYK toplantısı sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay kameralar karşısına geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘Tel Aviv’in avukatlığını yapıyor’ sözlerinin hatırlatılması üzerine Okay, “Sayın Başbakanın, ‘Tel Aviv’in avukatlığı’ sözcüğünü anlamakta zorluk çekiyoruz. Çünkü sayın başbakan son siyasal gelişmeler çerçevesinde ya anlama sıkıntısı çekiyor, ya algılama sıkıntısı çekiyor.

Tel Aviv’in avukatlığı lafının ne anlama geliyor ne için söyledi, laf olsun beri gelsin diye söylenmiş bir laf olmaktan öte değil. Ama bu konuyla ilgili, her düşüncesini ifade edene Tel Aviv’in avukatlığı yapılıyor diyorsa, o zaman bugün genel başkanımızda ifade etti. Hemen sağ yanına baksın, sağ yanında Bülent Arınç’ın açıklamaları ‘Tel Aviv avuktalığı’ na daha çok yakışıyor” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN 3 GÜNLÜK TRAKYA GEZİSİ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük Trakya gezisini değerlendiren Hakkı Suha Okay, yoğun ilgiyle karışlandıklarını ve halkın AKP’ye karşı iktidar alternatifi olarak kendilerini gördüğünü savundu.

Son gün yağmura rağmen ilginin azalmadığını belirten Okay, bazı yayın kuruluşlarının bilinçli olarak katılımı sayısını az göstermeye çalıştığını söyledi.

Hakkı Suha Okay, Gelecek Hafta sonu, Kılıçdaroğlu ile birlikte Amasya ve Tokat’ta çalışmalar yapacaklarını söyledi.

ANKARA/DHA

Haberin Devamı