Dünya CIA değil, prezervatif işiymiş

CIA değil, prezervatif işiymiş

Paylaş
CIA değil, prezervatif işiymiş

CIA değil, prezervatif işiymiş

Avusturalyalı gazeteci Julian Assange’nin (39), internetteki haber sitesi Wikileaks’te geçen temmuz ayında Afganistan’daki Amerikan ordusuna ait gizli 90 bin belge yayınlanmıştı. Bu belgelerde El Kaide lideri Ladin’in yeri belirlendiği halde yakalanmadığı, pek çok sivilin öldürüldüğü yazıyordu. Bu bilgiler Amerikan hükümetini sıkıntıya sokmuştu. Kısa süre sonra Assange hakkında İsveç gazetesi şok bir iddia ortaya atmıştı.

Haberin Devamı

İddiaya göre Assange, konferans için geldiği ülkede 20 ve 30 yaşlarında iki kadına tecavüz etmişti. Bazı çevreler olayın CIA (Amerikan Haberalma Teşkilatı) işi olduğunu savundu. Olayın perde arkası şöyleydi: Julian Assange, İsveç’teki konferansın organizatörlerinden “Kadın A” ile tanıştı. 30 yaşındaki kadın ve Julian birlikte oldu. ‘Kadın A’nın ifadesine göre gecenin tek kötü yanı Julian’ın prezervatifinin patlamasıydı. Zaten Julian prezervatif takmak istememişti.

Julian ertesi gün dosyada ismi ‘Kadın B’ olarak geçen kişi ile tanıştı. Bu kişi sırf hayranı olduğu Julian’ı görmek için konferansa katılmıştı. Herkesin takım elbise ile gittiği konferansa pembe renkte dekolte bir elbiseyle gelmişti. İkili birlikte olmuştu. Julian kızın itirazlarına rağmen prezervatif kullanmamıştı. Julian iki kadına da ‘Seni arayacağım’ demiş ancak aramamıştı. Bu duruma çok bozulan iki kadın tesadüfen tanıştı.

Haberin Devamı

Julian tarafından aldatıldıklarını, ikisiyle de korunmasız beraber olduğunu anlayan kadınlar polise gitti. Kadınlar Julian’ın zorla AIDS testine götürülmesi istedi. İki kadının kıskançlığı tecavüz olarak yansımıştı.