Gündem Çift cinsiyetli Bülent'e pazarcı kadın dayağı

Çift cinsiyetli Bülent'e pazarcı kadın dayağı

Paylaş
Çift cinsiyetli Bülent'e pazarcı kadın dayağı

Düzce'nin Cumayeri İlçesi'nde çift cinsiyetli olarak dünyaya gelen ve 20 yaşında ameliyatla erkek olan, Bülent Coşgun, pazarcı kadından dayak yedi

Cumayeri’nde çiftçilik yapan ailesi ile birlikte yaşayan Bülent Coşgun, çift cinsiyetli olarak dünyaya geldi. Bülent Coşgun 20 yaşında geçirdiği operasyonla kadınlık organı kapatılarak erkek oldu ancak kendini kadın gibi hissetttiği için kadın gibi giyinmeye başladı.

"ŞU KIRMIZI KAFALIYA BAK"

Geçen yıl 30 Temmuz’da Cumayeri’ndeki semt pazarına alışverişe giden Bülent Coşgun, pirinç satın almak istedi. 2 kilo pirinç almak istediğini söyleyen Bülent Coşgun’a pazarcı kadın G.B., "Sana bir çuval vereyim" dedi.

Bülent Coşgun’un, "Tamam kalsın almayayım" diye cevap vermesine sinirlenen G.B., "Şu kırmızı kafalıya bak" diyerek hakaretlerde bulundu. G.B. ile Bülent Coşgun’un tartışması kavgaya dönüştü.

İddiaya göre G.B., Bülent Coşgun’u tokatlayarak boynundaki gümüş kolyeyi koparıp sırtına taşla vurdu. Karakola giden Bülent Coşgun, G.B.’den şikayetçi oldu. Cumayeri Sulh Ceza Mahkemesi, "Hakaret ve basit yaralama" suçlamasıyla yargılanan G.B.’yi geçen ay bin 740 lira tazminata mahkum etti.

"HER GÜN BAŞIMA NE GELECEK DİYE KORKUYORUM"

Doğuştan çift cinsiyetli olduğunu söyleyen Coşgun, "20 yaşımda ameliyatla kadınlık organım kapatıldı. Bu Allah’tan gelen bir şey. Kadınlık hormonlarım daha ağır basıyor.

Her gün dışarı çıkarken başıma ne gelecek diye korkuyorum. Hayatım tehlikede. Ben olur olmaz işler yapmıyorum. Ailemle yaşıyorum" diye konuştu.

Taner BAYAR/DHA