Dr. Haydar Dümen Çift mutlu oluyorsa...
HABERİ PAYLAŞ

Çift mutlu oluyorsa...

Haberin Devamı

Pek çok erkek bir kere ilişkiye girdikten sonra ikinciyi istemez. Bu konuda kadının anlayışlı olması gerekiyor. Eğer ilişki her iki tarafı da tatmin ediyorsa aşırıya kaçmanın alemi yok. Ama erkeğin erken boşalması varsa ve kadın yarıda kalıyorsa tedavi şart!

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilime söyleyemiyorum

19 yaşındayım, iyi bir birlikteliğim var. Ben ilişkiye girmeyi çok istiyorum ama bunu kız arkadaşıma anlatamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Olur okurum. Sen benim oğlum ol, kayıtlara da geçsin. Kızı bana getirirsin. Elimi de öptürürsün. Ben sevecen, ağırbaşlı baba olarak, laf arasında sana bağışladığım Murat Dağı’ndaki fabrikamdan söz açarım!!! Hiçbir şeyden haberim yokmuş gibi “Şu çocuğum biriyle evlense” derken kıza bakarım. Kıza da el öpmesi hediye, tek taş bir yüzük takarım. Bu yalanım için içimden kahkaha atarak kendime “İşte gör, okurların sayesinde ne duruma geldin” derim. Sana ise, sadece vah vah çocuklarımıza diye diye yanarım.

Kızı nasıl durdururum?

27 yaşındayım, 1 yıldır kız arkadaşım var. Önceleri cinsellikten korkuyordu ama şimdi çok istekli. Her gece ilişkiye girmek istiyor. Onu biraz olsun durdurmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. Şansın bolmuş ki arkadaşının bu konudaki kimlik yapısıyla tanışmışsın. Bir de kapalı kutu ‘civciv çıkacak kuş çıkacak’ umutlarıyla dolsaydı, ilişki de nikahla sonuçlansaydı o zaman ben devreye girerdim. “Hocam yakıtım bitti” deseydin, çaresini bulur, sana söylerdim. Okurlarım, sizler beni cinci, falcı, telapatici, mutluluğun mucidi gibi görüyorsanız düşünün benim halimi. Sana gelince değerli okurum, kız oynamış kartını. Sen de ya pas ya da rest diyerek denersin şansını.

Nişanlım istek duymuyor mu?


23 yaşında nişanlı kızım. Nişanlım yaklaşmıyor, sadece sarılıyor. Bana istek duymuyor mu? O gelirken giyiniyorum, makyaj yapıyorum ama aldırmıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz anasının kuzusu, biraz korkulu, cinsel konularda ise kuşkulu, durgun, yüreği hop etmeyen, nişanlısına içi geçerek bakmayan birini bulmuşsun. Seninki sarılmayı adeta sadaka sayıyor. Eee sofrada ekmek, peynir var. Ama şimdilik soslar ve tatlar yok.

A) Ya giderek her şey yerine oturacak.

B) Ya nişanlın seni deneme tahtası yapacak.

C) Ya da “Her şeyi eşime saklıyorum” diye kendini avutan biri. Asıl önemlisi daha neler neler olacak bilemem. Bütün bunlara rağmen bu evliliğe de hayır diyemem.

Kız arkadaşım hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Kızlık zarında zorlama oldu, kan gelmedi. Ama gebe kalır mı? Penisin üzerinde kalan meniden gebe kalınır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bacak arasına akan meniden kız hamile kalabilir. Eğer meni oraya akmadıysa, sadece penisin dışında bir leke halinde kalmışsa ondan hamile kalma olasılığı yoktur. Ama idrar yolunda kalan bir damla meninin vajinaya akması da gebeliği gerçekleştirir. Bunlar bilmeceler gibidir. Üzülmeyin. Kız arkadaşın gebe değil ama dikkatli olun.

Boyu normal mi?

16 yaşındayım. Penisimin boyu 10 santim. Sizce bu yaştaki birinin penisinin bu kadar olması normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, büyüyecek. Birkaç santim büyür. 13 santimi bulursa keyfine bak, yan gel yat! Sakın kilo alma. Kilon varsa ver, penisinin görüntüsü daha iyi olacaktır.

Neden iğreniyorum?

17 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekliyim ama boşalınca iğreniyorum, neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, bu olay böyledir. Çoğu zaman iradeyi de aştığından yapanlar pişman olur. Mastürbasyon sayın normal. Kendi dengelerini kur. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

Nişanlım bundan hoşlanmıyor

28 yaşındayım. Nişanlım da 23 yaşında. İlk boşalmadan sonra yeniden devam etmem yarım saati buluyor. Nişanlım sorun çıkarıyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, sorunun yok. Sorun partnerinde. Kulaktan dolma bilgilerle, erkeklerin bitmez tükenmez bir şey sanıyor. Oysa öyle değil. İkinci birleşme 30 dakika uzun bir süre değildir. Ama sorun erken boşalma ise mutlaka tedavi edilmelidir. Sorununuz evlendikten sonra çözülecek. Şimdilik idare edin.

Yararı olur mu?

34 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Çok mutsuzum. Piyasada satılan büyütücü haplardan kullansam bir yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne haplar, ne vakumlar hiçbir şey penisi büyütmez. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, onlar yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik de yürür, eşin orgazm da olur, mutlu da olursunuz.

Hemen boşalıyorum

Evde televizyon izlerken gördüğüm öpüşme sahnelerinden etkileniyorum. İzlerken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmaya kendini koşullandırıyorsun. En azından organın iç çamaşırlarına dokunuyordur. Biraz bol giysiler giy. O tür filmlerin önünde de çok oturmayıver çocuğum.

Tatmin eder miyim?

21 yaşındayım. 1.96 boyundayım, 63 kiloyum. Penisim 13 santim. Sizce bu kızlık zarını bozmak için yeterli mi? Partnerimi tatmin eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli. Partnerini tatmin edersin. Öteye bile geçersin.

Evlenmekten vazgeçsem mi?

26 yaşındayım, problemim cinsel organımın çok büyük olması. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. 3 aydır nişanlıyım. Nisan’da evleneceğim. İlk ilişkide problem olur mu? Evlenmekten vazgeçsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide elbette sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Ama bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece de sakın “Olacak” diye ısrar etme.

Neden acımaya başladı?

18 yaşındayım, cinsel ilişkiye girmedim. Kız arkadaşımla geçen gün öpüşürken penisim acımaya başladı. Sonraki 2 saatte de böyle devam etti. Sizce bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, oraya kan doldu, gerildi. Dokular basınç altında kalınca tabii ki ağrıyacak. Korkulacak bir şey değil. Ama defalarca aynı şey olursa, bir üroloji uzmanı ona bakmalı. Ola ki içeride bir sorun vardır.

Hemen kan geldi neden olabilir?

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü, o da farkında değildi. Tedirgin olma amma iki de bir acemi acemi kızların orasına burasına uzanma.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendi resim tablosunu çizen en usta ressam doğadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder