Dr. Haydar Dümen Çift umduğunu bulamıyor
HABERİ PAYLAŞ

Çift umduğunu bulamıyor

Haberin Devamı

Her şey flörtle başlıyor. Genç kız ve erkek bir araya geliyor, sonra iş aşka taşlar yerine oturunca aşk sevgiye dönüşüyor. Yıllar akıp gidiyor. Bu sürede cinsellik hep düşleniyor. Evlilikle birlikte sorun başlıyor. Çünkü bunca yıldır kurulan hayaller boş çıkıyor, çift umduğunu bulamıyor.

BÖYLE SORU YOK!

Şişme bebek sipariş ettim


37 yaşındayım, başımdan 2 evlilik geçince kadınlardan uzak durma kararı aldım. Birkaç gün önce kendime bir şişme bebek sipariş ettim. Acaba doğru mu yaptım?

CEVAP

Oh ki ne âlâ ne âlâ!!! Şişmenin de adını ben koydum; Mualla! Değmesin kimse keyfine, kimse taş atmasın senin derene. Ne yazık ki olan iki kadına oldu. İki kadın da bu konuda aldandı. Senin kaybını ise, şişme bebek tamamladı. İşin bu yani yatak yanı tamam.

Gürültüsüz, patırtısız, işvesiz, nazsız, şöyle olursa tamam yoksa ...! diye itirazsız ama ruhsuz, dilsiz, derisi naylondan, gözler donuk vs. Neyse, tercih senin, biz kolay gelsin deriz. Peki çay, kahve, yemek, ütülenecek gömlek gibi konulara kim çare bulacak?

Bu şişme senin ruhunu nerelere taşıyacak haberin var mı? Yani insan duyguların ne olacak? Almışsın bir kere, sana 1 yıllık süre. At çöpe, gitsin çöplüğe.

Mastürbasyonu çok seviyorum

23 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken daha çok zevk alıyorum. Bu yüzden de kız arkadaşımla ilişkiye girmekten kaçınıyorum. Bu da kızı rahatsız ediyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yol nereye çıkar? Ben planını çizeyim, sen rotanı belirle. 5 yıl sonra evlendin. O güne kadar da cinsel deneme yapmadın ya da yaptıysan zevk almayan kimliğinle gerdeğe gireceksin. Şu olasılıklarla yüzleşeceksin.

1) Sertleşme sorunu yaşayabilirsin.

2) İlişkide acemilik çekersin.

3) Erken boşalır düş kırıklığına uğrarsın.

4) Eşin acemiliğine şaşırır ama ona da sen yardım edeceksin.

5) İlişkiden hiç zevk almazsın, iki kişi arasındaki bir olayda uyum, deneyim ve de psikolojinin şartlanmaları rol oynar.

6) Ya da ‘Bu daha zevkliymiş’ der, erersin muradına.

NOT: Unutma ki eşini de düşünüp ustalığınla onun cinsel yapısında mimar gibi rol oynayacaksın. Kız arkadaşının rahatsızlığını ise hiç anlamadım. Bu da benim bilmediğim olsun. Yani Hint kumaşı mısın yoksa anasının kuzusu musun?

Karım hep yorgun ve isteksiz

25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Karımla yeteri kadar cinselliği yaşamıyoruz. Ben ilk adımı atmazsam o hep yorgun ve başı ağrıyor, hep isteksiz. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, eşini ruhen fethet ve kazan. Eşin ya cinsellikten zevk almıyor ya da bu evliliği içine sindiremiyorsa ona göre konuşalım. Sadece düzenin üzerinde ufak değişim ve yaklaşımlara ihtiyaç duyulmuş ise, bu bizim işimiz.

Evlilik eşinin de isteğiyle olmuşsa, cinsel yönden tutucu yani aşama yapamamış biridir. Bu nedenle cinselliğe karşı da sıcak değildir. Ya da senin yaklaşımlarından, kocalık davranışlarından ve ona yakınlığından beklediğini bulamamıştır.

Eğer cinsel konuda özel sorunları varsa, bir umut eşinle birlikte gideceğiniz tedaviden yararlanabilirsiniz. Sorunlar senden kaynaklanıyorsa, kimliğin, ruh yapın ve sıcaklığın, cinsel tercih ev benzerleri de bir oranda eşinle paylaşmalısın.

Orgazm olamıyorum

8 aylık evli kadınım. Eşimle cinsel ilişkide boşalıyor ama ben orgazm olamıyorum. Evlilik öncesi ilişkimiz yüzeyseldi. Acaba problemim bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir. Klitoris orgazmından vajina orgazma geçiş zamana bağlıdır. Bu da fantezi ve başka tekniklerle sağlanabilir. Biraz sabırlı olun. Gerekirse bir uzmana başvurabilirsiniz.

Gebe miyim?

23 yaşında kızım. Adetlerim düzensiz diye doktora gittim, bana ilaç verdi. Bu arada partnerimle sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim. 1 bir hafta geçti ama ben adet göremedim. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım doktorun verdiği ilacın etkisi oldu. Bana göre hamile değilsin. Hamile olsan da çok aceleye ne gerek var? İkinci adetini görmeyi bekle.

Vajinası neden çok acıyor?

26 yaşında, 1 yıllık evliyim. Eşimin vajinası acıdığı için ilişkiye giremiyoruz. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir kadın doğum uzmanı “İltihap, mantar gibi engeller yok” diyorsa onu biz uzmanlar çözeriz. Uzaktan yazmakla olmadığı için duruma göre bakarsınız.

3 yıl sonra evleneceğiz

23 yaşında kızım. Sevgilim de 27 yaşında. 4 yıldır birlikteyiz. Düğün 3 yıl sonra. İlişkimiz yüzeysel devam ediyor. Ama ben aldatıldığımı düşünüyorum. Bir erkek için bu kadar beklemek normal mi? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu işi çok uzatmışsınız. 3 yıl bekleyeceksiniz. Eskilerin deyimiyle ‘Sabır taşı olsa çatlar.’ Siz en iyisi bu işi çatlatmayın. Senin delikanlı bu işlerden korkuyor. Deneyimsiz olduğuna inanıyorum. Yoksa bu kadar beklemezdi. Seni aldatmıyordur. Ama evlendiğinizde de cinselliğinizin çiçek bahçesi gibi olacağını düşünmüyorum.

Mutlu olabilir miyim?


30 yaşındayım, penisim 9.5 santim. Bu uzunlukla mutlu bir evlilik yaşayabilir miyim? Çocuk sahibi olmama engel olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, evlen. İçin rahat olsun, onun fonksiyonlarını bozmamaya çalış. Penisinin mutlaka uzamasını istiyorsan ameliyatla 1-2 santim mümkün. Ama hep aklıma gelen ilk soru şu: Kasıklarında yağ birikimi varsa, penisi 1-2 santim yutuyor. Bu durumda kilo verir, yağı eritirsin.

Yetersiz kalırsa?

29 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penisim yeterli olmaz diyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtularak kendini gösterecek. Bu da sana yetecek. Mutluluğu sağlayacak.

Kanamayınca yıkıldım

22 yaşındayım. Sevgilim 18 yaşında. Onu çok seviyor, evlenmek istiyorum. İlişkiye girdik ama kanama olmadı. Kafayı yemek üzereyim.

CEVAP

Sakın ha değerli okurum! 18 yaşında bir kız o. Aklına gelen şu kuşkuları nerede uygulama fırsatı bulacaktı? Sana tüm masumiyetiyle geldi. Zar da esnekti. Her şey bundan ibaret.

Gerçek ortaya çıkar mı?

24 yaşında kızım, 18 yaşındayken 1 kere ilişkiye girdim, kan gelmedi. 4 yıl hiç ilişkiye girmedim. Nişanlanmak istediğim biri var ama korkuyorum. Gerçek ortaya çıkar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu gerçek ortaya çıkmaz. Ama yüzde 50’nin üzerinde bir olasılıkla zar kanamayabilir. Yani esnektir. Bu gerçeğe göre hareket et.

Normal hali beni üzüyor

20 yaşındayım. Penisim 5-10 santim arasında. Sertleştiğinde sorun yok ama normal hali beni üzüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, içerideki süngersi doku kaliteli olduğundan kendi boyutunun 3-5 katı şişebiliyor. Bazılarında bu ancak bir katı kadar şişince aradaki fark senin lehine kapanıyor. Bunu avantaj olarak kabul et.

Günde 10 kez orgazm oluyorum

27 yaşında kadınım, 2 yıl önce boşandım. Nişanlandıktan sonra mastürbasyona başladım. Bundan kurtulmak istiyorum, günde 10 kez mastürbasyon yapıyorum.

CEVAP

Sevgili yavrum, iradenle savaşıp yenik düştükten sonra bir suçluluk kompleksine girmiyorsan, mastürbasyonun sana zararı yok. Yapmazsan başka yollarda ararsın diye mastürbasyona devam. Ama sayıları azalt.

Geç boşalıyorum

Sürekli geç boşalıyorum. Yeni sevgilim artık ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, herkes uzun süreyi mumla ararken sen yakınıyorsun. Peki sen mutlu musun? Önce ona bak. Fantezilerini kullanır, partnerinden de yardım görürsen ilişkilerinin süresi normale iner diye düşünüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Umutlarını ekmeğine katıp yiye yiye ve yollarını bekleye bekleye yaşıyorsanız siz şanssız aşıksınız.H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder