Türkiye (Son Dakika) Çifte cinayette sır perdesi aralanıyor

Çifte cinayette sır perdesi aralanıyor

Paylaş
Çifte cinayette sır perdesi aralanıyor

Adana'da sokak ortasında başından vurularak öldürülen 44 yaşındaki Dr. Cengiz Ünal ile olaydan 10 dakika sonra evinde aynı çapta tabancayla öldürülen 34 yaşındaki Semra Ok cinayetleri arasındaki bağlantının sır perdesi aralanmaya başladı

Doktorun cep telefonunda, öldürülen kadının aşk mesajları çıktı. Her iki cinayetin katil şüphelisi olarak Ok'un eşi 40 yaşındaki Natyullah Ok katil şüphelisi olarak aranıyor.

Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli, evli VE 2 kız çocuğu babası Dr. Cengiz Ünal, dün akşam mesai saati çıkışında evine gitmek için yürürken yanına kırmızı motosiklette bulunan kasklı 2 kişi tarafından başına 3 el ateş edilerek öldürüldü. Bu olaydan 10 dakika sonra yaklaşık 400 metre uzakta Narlıca Mahallesi 56054 Sokak'taki evde oturan evli ve 3 çocuk annesi Semra Ok, 5 yerinden kurşunlanarak öldürüldü.

İkinci cinayeti araştırmaya başlayan polis, Semra Ok'un evinin yanında, Dr. Cengiz Ünal'ın cinayetinde kullanılan plakasız motosiklet ile kask buldu. Her iki cinayette de 7.65 mm çapında tabanca kullanıldığının saptanması üzerine cinayetler arasındaki bir bağ olup olmadığı üzerinde araştırma genişletildi. Kayıplara karışan Semra Ok'un 3 ay önce Adana'ya inşaat işçisi olarak çalıştığı Kuzey Irak'tan dönen Natyullah Ok katil şüphelisi olarak aranmaya başlandı. Her 2 cinayette de kullanılan tabancanın aynı olup olmadığı cesetlerden çıkarılan kurşunların balistik incelemesinin ardından belli olacak.

AŞK MESAJLARI ÇIKTI

İki cinayet arasındaki ilişkiyi araştıran polis, Dr. Cengiz Ünal ile bir doktor muayenehanesinde sekreter Semra Ok'un cep telefonlarını incelemeye aldı. Dr. Ünal'ın telefonunda Semra Ok tarafından gönderilen 40'a yakın aşk mesajları saptandı. Ancak Dr. Ünal'dan genç kadına gönderilmiş herhangi bir mesaj bulunamadı. Bunun üzerine Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na yazı yazılarak tarafların görüşme ve mesajlarının dökümü talep edildi. Ayrıca her iki cinayetin işlendiği bölgedeki 18 güvenlik kamerası da incelemeye alındı. Yapılan incelemede Semra Ok'un evinin hemen yanında terk edilmiş halde bulunan kırmızı motosikletin de Dr. Ünal'ı öldüren kasklı kişilerin kullandığı motosiklet olduğu belirlendi. Dr. Ünal'ın annesinin de oğlunun öldürüldüğü Denizli Mahallesi'nde oturduğu ve evinin olay yerinde 300 metre uzağında olduğu da ortaya çıktı. Yapılan araştırmada ayrıca 3 ay önce Adana'ya dönen katil şüphelisi Natyullah Ok'un bir hafta önce eşi Semra Ok ile kendini aldattığı iddiasıyla kavga ettiği iddia edildi.

PLATONİK AŞK MI İLİŞKİ Mİ?

Polis, Dr. Ünal'dan Semra Ok'a gönderilmiş bir mesaj bulunamaması nedeniyle genç kadının doktora 'platonik aşk' mı beslediği yoksa aralarında bir ilişki mi olduğunu araştırıyor.

TÖREN DÜZENLENDİ

Cinayet sonrası otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna konulan Dr. Cengiz Ünal'ın cenazesi bu sabah yakınları tarafından alınarak bağlı bulunduğu Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada Ünal için tören düzenlendi. Törene katılan Ünal'ın öğretmen eşi Fatma Ünal, "Beni nasıl bırakıp gittin" diye gözyaşı döktü. Eşinin tabutuna sarılan Ünal, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Sinir krizi geçiren Ünal'ın kızı 14 yaşındaki Selin Nur Ünal da arkadaşları ve yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Ünal'ın cenazesi burada yapılan törenin ardından önce annesinin yaşadığı Denizli Mahallesi'ne götürüldü. Cenaze ikindi namazının ardından Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dr. Cengiz Ünal'ın ardından öldürülen Semra Ok'un cenazesi de otopsi için konulduğu Adana Adli Tıp morgundan yakınları tarafından teslim alındı.

Haberin Devamı